Γυναίκες καταγγέλλουν τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση- Τι απαντούν οι υπεύθυνοι της εκστρατείας του;

10:02 13/10/2016 - Πηγή: iPop

Καταγγελίες που έχουν βάση ή απλώς δημοσιεύματα που επιχειρούν να σπιλώσουν την εικόνα του Ντόναλντ Τραμπ λιγότερο από ένα μήνα πριν τις εκλογές;

Αντιμέτωπος με κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα των New York Times.

Ο υποψήφιος Ρεπουμπλικανός φέρεται, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, να έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά τουλάχιστον δύο κοπέλες.

Η πρώτη, Τζέσικα Λιντς, κατήγγειλε ότι υπέστη σεξουαλική παρενόχληση απ’ τον Τραμπ τη δεκαετία του ’80 κατά τη διάρκεια πτήσης, ταξιδεύοντας στην πρώτη θέση με προορισμό τη Νέα Υόρκη.

Η δεύτερη γυναίκα, Ρέισελ Κρουκ, υποστηρίζει ότι ο Τραμπ την φίλησε στο στόμα το 2005 έξω απ’ το ασανσέρ στον πύργο του στο Μανχάταν. Η ίδια εργαζόταν εκεί στη ρεσεψιόν μεσιτικής εταιρείας.

Οι υπεύθυνοι της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ υποστηρίζουν πως το δημοσίευμα είναι ψευδές και ενημερώνουν πως ο Τραμπ θα κινηθεί νομικά εναντίον της εφημερίδας. «Όλο το δημοσίευμα είναι μυθιστόρημα, ενώ είναι επικίνδυνο για μια τέτοια εφημερίδα να παρουσιάζει μία τέτοια ιστορία στοχεύοντας να πλήξει το χαρακτήρα του Ντόναλντ Τραμπ».

Το Reuters μεταδίδει πως δεν έχει καταφέρει να επιβεβαιώσει τα περιστατικά του δημοσιεύματος, ενώ οι δύο γυναίκες αρνήθηκαν να δώσουν κάποιο σχόλιο.

Σημειώνεται πως όλα αυτά έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά το βίντεο απ’ το 2005 που δημοσιεύθυκε και στο οποίο ο Ρεπουμπλικανός μιλάει με σεξιστικό τρόπο για τις γυναίκες.

The post Γυναίκες καταγγέλλουν τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση- Τι απαντούν οι υπεύθυνοι της εκστρατείας του; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα