Για την απόφαση να δηλώσει υποψηφιότητα ξανά μίλησε η Μέρκελ και ανέφερε πως είναι «μέρος» του προσφυγικού

11:25 21/11/2016 - Πηγή: iPop

Για την απόφαση της να δηλώσει ξανά υποψηφιότητα για την καγκελαρία μίλησε η Άνγκελα Mέρκελ στο ARD. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε το σκέφτονταν για ατελείωτο καιρό.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος τόνισε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη της στο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ARD:

Διανύουμε δύσκολους καιρούς. Αυτό έπαιξε για μένα ένα ρόλο στο να είμαι και πάλι υποψήφια καγκελάριος. Είμαι μέρος της λύσης του προσφυγικού και είμαι το ίδιο λαός όσο και άλλοι, όχι μόνο το AfD

Για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ:

Η Μέρκελ

ερωτήθηκε για το αν η εκλογή του Ντ. Τραμπ έχει να κάνει με την απόφαση της και τόνισε, πως δεν μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα και έθεσε ένα άλλο ρητορικό: «Θα είχα αποφασίσει διαφορετικά, εάν δεν είχε γίνει το Brexit;».

Για την εξωτερική πολιτική:

«Διανύουμε δύσκολους καιρούς. Αυτό έπαιξε για μένα ένα ρόλο, διότι αναρωτήθηκα, αν έχω τη δύναμη και αν είμαι υγιής ώστε να συμμετάσχω σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις. Εν τούτοις, αποφάσισα ότι δεν μπορεί απλώς να πω πως όλα αυτά είναι για μένα πολύ περίπλοκα, δεδομένου ότι μπορεί να συνεισφέρει σε αρκετά θέματα» τόνισε.

«Το ερώτημα είναι τι μπορώ να δώσω εγώ στη χώρα. Εκείνο το οποίο μου έδωσε την ώθηση είναι το γεγονός ότι είμαι σίγουρη ότι έλαβα την απόφαση έχοντας πλήρη επίγνωση και συνείδηση της απόφασής μου», πρόσθεσε η Γερμανίδα καγκελάριος.

Κλείνοντας τη συνέντευξη της η Μέρκελ απάντησε στο ερώτημα, πότε νομίζει ότι έρχεται το τέλος ενός πολιτικού και απάντησε: «Δεν θέλω να είμαι τότε ένα μισοπεθαμένο ερείπιο. Κοιτάζοντας τον καθρέφτη βρίσκω ότι δεν είμαι ακόμα».

Διαβάστε επίσης:

Μέρκελ: Θα είμαι ξανά υποψήφια Καγκελάριος

The post Για την απόφαση να δηλώσει υποψηφιότητα ξανά μίλησε η Μέρκελ και ανέφερε πως είναι «μέρος» του προσφυγικού appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα