Για δεύτερη μέρα «φρούριο» η Αθήνα | Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

08:10 8/9/2017 - Πηγή: iPop
Για ακόμα μια μέρα η Αθήνα | Έκτακτεςμετατρέπεται σε «φρούριο» λόγω της διήμερης επίσκεψης του Emmanuel Macron, ενώ τίθενται σε ισχύ απ’ την Τροχαία έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί συμμετέχουν στα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ οι Αρχές είναι σε πλήρη συνεργασία με τις γαλλικές Αρχές προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά τη δεύτερη μέρα της παρουσίας του Γάλλου Προέδρου στην Αθήνα.

Μέγιστη

ασφάλεια υπάρχει και σε χώρους, όπως η Γαλλική Πρεσβεία, το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, στο Κολωνάκι, καθώς και σε επιχειρήσεις γαλλικών συμφερόντων.

Σ’ όλη τα μέρη τα οποία θα επισκεφθεί ο Γάλλος Πρόεδρος θα υπάρχουν εκατοντάδες αστυνομικοί με πολιτικά, ενώ ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. θα πετούν πάνω απ’ το κάθε σημείο.

Στην κινητοποίηση μετέχουν επίσης αστυνομικοί από το Τμήμα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και ελεύθεροι σκοπευτές από τα ΕΚΑΜ.

Η Τροχαία πραγματοποιεί εκτροπές της κυκλοφορίας σε τακτά χρονικά διαστήματα και κάνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα, Παρασκευή, θα είναι σε ισχύ μέχρι τις 15:00, ενώ το κέντρο θα είναι απροσπέλαστο, με ορισμένους δρόμους να κλείνουν κάποιες ώρες κατά τις μετακινήσεις του κ. Macron.

Το άρθρο Για δεύτερη μέρα «φρούριο» η Αθήνα | Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα