Φτίαχνουμε πίνακες, ζωγραφίζοντας με σύννεφα

08:01 23/5/2014 - Πηγή: iPop

Κοιτάς τον ουρανό και φτιάχνεις εικόνες, φαντάζεσαι τα σύννεφα, να χορεύουν, να αγκαλιάζονται ή ακόμα και να δημιουργούν περίεργες εικόνες προσώπων ή πραγμάτων, ακόμα και ολόκληρων πινάκων ζωγραφικής, που θα ζήλευαν ακόμα και γνωστοί- καταξιωμένοι καλλιτέχνες, όπως ακριβώς έκανες, όταν ήσουν μικρό παιδί.

Και εδώ, έρχεται η στιγμή, που αναρωτιέσαι, μήπως το έχασες και ήρθε η ώρα να κλείσεις μια ευρύχωρη σουίτα, προς Δαφνί μεριά, για να χωράς εσύ και όνειρα σου ή αυτά που βλέπεις, είναι αληθινές εικόνες που φτιάχνει η φύση, όταν έχει έμπνευση.

Από μικρή-ος, καθόσουν, λοιπόν και κοίταζες

επίμονα, από το παράθυρο, τον ουρανό και έφτιαχνες τις δικές σου ιστορίες, τώρα όμως που μεγάλωσες, κατάλαβες πως δεν ήσουν μόνο εσύ που το έκανες, υπήρχαν και άλλοι και το κάνουν ακόμα και όχι, δεν τρελάθηκες, όπως φοβόσουν πριν.

Τα παιδικά σου ερεθίσματα, παραμένουν ακόμα στη ζωή σου και θες τώρα ως ώριμος( ή περίπου ώριμος) άνθρωπος, να τα μοιραστείς με όλους, χωρίς το φόβο, να σε παρεξηγήσουν ή ακόμα και να σε κοροϊδέψουν .

Δες, λοιπόν, και εσύ το βίντεο, που αποτελεί μια συλλογή φωτογραφιών, με σύννεφα και αναπόλησε τα παιδικά σου χρόνια, τότε που οι ιστορίες με φαντάσματα και σκίτσα έμοιαζαν , τόσο κοντινές και αληθινές. Γίνε, λοιπόν, ξανά παιδί για περίπου 6 λεπτά, ξεκινάμε το ταξίδι, παρέα…

The post Φτίαχνουμε πίνακες, ζωγραφίζοντας με σύννεφα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα