Φρίκη για τη δολοφονία μέσα στο «Ιπποκράτειο» | Στον ανακριτή ο γιατρός φερόμενος ως δράστης

10:10 5/5/2017 - Πηγή: iPop

ΣτονΙπποκράτειο | ανακριτή οδηγείται σήμερα, Παρασκευή, ο γιατρός ο οποίος είναι ο φερόμενος ως δράστης της 36χρονης στγ Θεσσαλονίκη.

Το άψυχο σώμα της 36χρονης γυναίκας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, σε απόκρημνη περιοχή.

Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της θεωρείται ο 38χρονος γιατρός, αγγειοχειρουργός, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και περιύβριση νεκρού.

Ο ίδιος, συνελήφθη

στο Νέο Ηράκλειο Αττικης και μετήχθη στη Θεσσαλονίκη για ν’ απολογηθεί σε ανακριτή για το έγκλημα που του αποδίδεται.

Ο γιατρός και η 36χρονη φέρεται να επικοινωνούσαν συχνά μέσω Facebook, ενώ στις 26 Απριλίου είχαν ραντεβού στο «Ιπποκράτειο», καθώς η 36χρονη Γεωργιανή μητέρα τριών παιδιών επρόκειτο να υποβληθεί σε επέμβαση.

Από τότε τα ίχνη της χάθηκαν και μετά από μεγάλη έρευνα εντοπίστηκε νεκρή σε γκρεμό, κοντά στο Παλιούρι. Στη σορό της βρέθηκαν τραύματα και ανιχνεύθηκε δόση αναισθητικού φαρμάκου.

Η έρευνα αξίζει να τονιστεί πως αποκάλυψε ότι η δολοφονία έγινε μέσα στο «Ιπποκράτειο». Οι κάμερες ασφαλείας φαίνεται πως έχουν καταγράψει ύποπτες κινήσεις από μεριάς του γιατρού, ενώ η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών φέρεται πως έδωσε το γεωγραφικό στίγμα των κινήσεων στην ευρύτερη περιοχή όπου εντοπίστηκε το πτώμα.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει «φως» στην υπόθεση.

The post Φρίκη για τη δολοφονία μέσα στο «Ιπποκράτειο» | Στον ανακριτή ο γιατρός φερόμενος ως δράστης appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα