«Φωτιά» στον ΣΥΡΙΖΑ βάζει ο Παπακωνσταντίνου: «Μου ζήτησαν να δώσω τον Βενιζέλο»- Τι απαντά ο Βενιζέλος;

13:55 21/4/2016 - Πηγή: iPop

Σε ιδιαίτερα καυτές αποκαλύψεις σχετικά με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προέβη ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Όπως τόνισε στο βιβλίο του με τίτλο «Game Over – Η αλήθεια για την κρίση» ο ΣΥΡΙΖΑ του ζήτησε να «δώσει» τον Βενιζέλο.

Στην αντεπίθεση κατά της Κυβέρνησης πέρασε ο Ευ.Βενιζέλος.

Να σημειωθεί πως στις 430 σελίδες ο Παπακωνσταντίνου ασκεί κριτική σε όλους και όλα ενώ εστιάζει και στην παρατήρηση ότι ο Γιώργου Παπανδρέου τονίζοντας «δεν ήταν ακόμη έτοιμος να κάνει την αναγκαία ρήξη με μερικές από τις ιερές αγελάδες του ΠΑΣΟΚ».

Τι αναφέρει για τον Βενιζέλο;

Σε απόσπασμα που δημοσιεύει η εφημερίδα «Τα ΝΕΑ» ο κ. Παπακωνσταντίνου εστιάζει σε συνάντηση που είχε με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, χωρίς όμως να δίνει ονόματα και αναφέρει:

«Τη μακρά περίοδο της λειτουργίας της Προανακριτικής Επιτροπής είχα δύο ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Η πρώτη ήταν με τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος ήθελε να μάθει από εμένα περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση. Τον άκουσα να μου λέει πως – παρότι θεωρούσε ότι οι χειρισμοί μου ήταν λαθεμένοι – δεν πίστευε ότι εγώ είχα νοθεύσει τα στοιχεία.

Η δεύτερη ήταν με ορισμένα υψηλά ιστάμενα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Στη συνάντηση μου ζήτησαν ευθέως να τους δώσω στοιχεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κατά του Βενιζέλου. Τους απάντησα πως δεν έμπαινα σε παρόμοιες λογικές συναλλαγών και πως ότι είχα να πω σχετικά θα το έλεγα στη Βουλή».

Στην αντεπίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ ο Βενιζέλος:

Σε δήλωση του ο Ευ. Βενιζέλος κάνει λόγο για έναν «αδίσταχτο πυρήνα τυχοδιωκτών» που τώρα διαχειρίζονται τις τύχες της χώρας και ο οποίος επιχείρησε να χρησιμοποιήσει «μεθόδους μαφίας για να αντιμετωπίσουν αυτόν που θεωρούν δύσκολο αντίπαλο» και τονίζει:

«Το προσπάθησαν και έσπασαν τα μούτρα τους γιατί η αλήθεια εκδικείται».

Ενώ παράλληλα δήλωσε:

«Αν όμως το κόστος σε προσωπικό επίπεδο είναι η αηδία, σε εθνικό επίπεδο είναι η ταπείνωση. Γι’αυτό πρέπει να φύγουν το ταχύτερο»

The post «Φωτιά» στον ΣΥΡΙΖΑ βάζει ο Παπακωνσταντίνου: «Μου ζήτησαν να δώσω τον Βενιζέλο»- Τι απαντά ο Βενιζέλος; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα