Έτσι θα καταφέρεις να πιάσεις στα πράσα όποιον σου λέει ψέματα

20:03 18/3/2016 - Πηγή: iPop

Η αλήθεια είναι, πως ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Για να μην χαρεί, όμως, ούτε τον πρώτο χρόνο, όποιος σου λέει ψέματα θα σου αποκαλύψουμε όσα μπορείς να κάνεις αν θες να τον πιάσεις στα πράσα.

Πως θα ανακαλύψεις αν κάποιος λέει ψέματα;Κάνε αναπάντεχες ερωτήσεις: Εκεί που δεν το περιμένει ρώτα τον συνομιλητή σου πράγματα που δεν φαντάζεται. Ακόμα και αυτοί που λένε ψέματα και έχουν φτιάξει τη δική τους ιστορία στο μυαλό τους φυσικά δεν είναι έτοιμοι να ακούσουν πράγματα για τα οποία δεν έχουν προετοιμασθεί.Κάτσε
και άκου προσεκτικά: Ακόμα κι αν ξέρεις πως κάποιος λέει ψέματα μην του κόβεις τον αέρα. Άσε τον να σου πει την δική του ιστορία. Μετά θα είναι εύκολο να συμπεράνεις.Κόψε αντιδράσεις: Οι μορφασμοί που κάνει το πρόσωπο όταν κάποιος λέει ψέματα μαρτυρούν την αλήθεια. Πίστεψε μας μπορεί τώρα να μην το καταλαβαίνεις, άλλα αν παρατηρήσεις καλά τον συνομιλητή σου θα πάρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις.Σύγκρινε: Αν δεν είσαι σίγουρος για όσα έμαθες δεν χάνεις τίποτα με το να διασταυρώσεις αν ισχύουν οι πληροφορίες. Πως; Σαφώς ρωτώντας και άλλα άτομα.

The post Έτσι θα καταφέρεις να πιάσεις στα πράσα όποιον σου λέει ψέματα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα