Έτσι επικοινωνούν μεταξύ τους τα μέλη της βασιλικής οικογένειας!

10:21 29/8/2019 - Πηγή: iPop

Θα φανταζόταν κανείς πως με τόσους κανόνες που έχει η βασιλική οικογένεια, σίγουρα θα είχε κι έναν ιδιαίτερο τρόπο για να επικοινωνεί. Όμως, όσο περνάει ο καιρός, καταλαβαίνουμε όλο και περισσότερο πως τελικά έχουμε πολλά κοινά σημεία με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας!

Ενώ πρόσφατα μάθαμε πως θα μπορούσε ο Harry και ο William να έχουν κρυφά τατουάζ που δεν έχουμε δει ποτέ, τώρα μαθαίνουμε πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν γκρουπάκι στο WhatsApp!

Ο

Mike Tindall, σύζυγος της Zara Tindall, εγγονής της Βασίλισσας Ελισάβετ, είχε αποκαλύψει ότι έχουν chat στο WhatsApp μέσω του οποίου κανονίζουν τις εξόδους και τις βόλτες που πηγαίνουν.

Ο ίδιος είχε πει στη Daily Mirror ότι μιλάνε στο κοινό chat για να κανονίσουν ακόμη και τα πιο ασήμαντα πράγματα. «Εγώ, ο αδερφός μου, και κάποιοι από τους συγγενείς της Zara, είμαστε μέσα σε αυτά τα ομαδικά groups.»

Δεν θα έλεγα ότι λέμε πολλά σημαντικά πράγματα, απλά είναι ευκολότερο για κάποιο λόγο το να συνεννοείσαι μέσα από το WhatsApp. Είμαι μέσα σε περίπου 25.000 ομάδες. Και δεν θέλω να αποχωρήσω επειδή δεν θέλω να θεωρηθεί ότι είμαι αγενής

Φυσικά, όταν οι Harry- Meghan και Kate- William είχαν πάει πριν από μερικούς μήνες για πόλο, εννοείται πως το είχαν κανονίσει μέσω WhatsApp!

Σημειώνεται πως λόγω της Βασίλισσας Ελισάβετ, η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας ζει μια ζωή με… ελαφρώς διαφορετικούς κανόνες, το γνωστό βασιλικό πρωτόκολλο!

Για παράδειγμα, τα καπέλα είναι υποχρεωτικά στις επίσημες εκδηλώσεις, υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος για το πώς να κάθονται οι γυναίκες, ενώ το μαύρο είναι ένα χρώμα που προτιμάται μόνο στις δύσκολες περιστάσεις!

Δες ακόμα:

Ποιους κανόνες θέτει η Βασίλισσα Ελισάβετ για τα τατουάζ στη βασιλική οικογένεια;

Το άρθρο Έτσι επικοινωνούν μεταξύ τους τα μέλη της βασιλικής οικογένειας! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα