Εσύ θα ξεκινούσες ένα παζλ που δεν τελειώνει ποτέ; (Photos)

14:43 1/12/2016 - Πηγή: iPop

Για τους λάτρεις των παζλ, που θέλουν να περνούν ατελείωτες ώρες στην κατασκευή τους το παρακάτω σίγουρα θα τους ενθουσιάσει, καθώς αποτελεί μεγάλη πρόκληση.

Αν πάλι ανήκετε σε αυτούς που θέλουν να ξεκινούν ένα παζλ και να το ολοκληρώνουν, να είστε σίγουροι ότι με το παρακάτω παζλ αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του το παζλ,

που ονομάζεται Infinite Galaxy Puzzle, αναφέρεται σε ένα θεωρητικό τρισδιάστατο σχήμα που είναι μαθηματικά πανομοιότυπο μέσα και έξω, βασιζόμενο σε ένα μοντέλο, που ονομάζεται Klein Bottle.

Το παζλ αυτό δημιουργήθηκε στο εργαστήριο σχεδιασμού «Nervous System», το οποίο συμπεριλαμβάνει θέματα όπως η τέχνη, η επιστήμη και η τεχνολογία.

Όπως δηλώνουν οι δημιουργοί του Nervous System:

Δημιουργούμε χρησιμοποιώντας μια νέα μέθοδο που χρησιμοποιεί προσομοίωση σε υπολογιστή για να φτιάξει σχέδια και ψηφιακές κατασκευές. Εμπνεόμαστε από τα φυσικά φαινόμενα, γράφουμε πάνω σε προγράμματα υπολογιστών, βασιζόμενα σε προσομοιώσεις από τη φύση και χρησιμοποιούμε αυτά τα προγράμματα για να δημιουργήσουμε πολύτιμες κατασκευές

Στο παζλ απεικονίζεται και από τις δυο πλευρές ο γαλαξίας, δεν έχει πάνω ή κάτω και έτσι ακόμα και αν κάποιος καταφέρει να κολλήσει όλα τα κομμάτια του, αν μετά από λίγο τα γυρίσει ανάποδα, θα διαπιστώσει ότι μπορεί να τα χρησιμοποιήσει και κάπου αλλού.

Το παζλ αυτό κοστίζει 100 δολάρια και περιέχει 133 κομμάτια.

Η δυσκολία λύσης του παζλ δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σας αποτρέψει από το να προσπαθήσετε να το λύσετε. Ίσως είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσετε τις αντοχές σας.

Δείτε φωτογραφίες από κομμάτια του Παζλ:

Photo: Nervous System

The post Εσύ θα ξεκινούσες ένα παζλ που δεν τελειώνει ποτέ; (Photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα