Ερευνώνται τα αίτια της τραγωδίας στη Λάρισα

11:29 27/7/2017 - Πηγή: iPop

Ερευνώνται τα αίτια της τραγωδίας στη Λάρισα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 2 άτομα, όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στην περιοχή Δένδρα.

Τα μέλη της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων αναμένεται να φθάσουν το μεσημέρι στο σημείο της συντριβής προκειμένου να διαρευνήσουν τις συνθήκες κάτω απ’ τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Θυμίζουμε ότι το μικρό αεροπλάνο είχε χαθεί απ΄τα ραντάρ το βράδυ της Τετάρτης και τελικά τα συντρίμμια του βρέθηκαν

περί τις 3:00 τα ξημερώματα.

Οι επιβαίνοντες εντοπίστηκαν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεμένοι στα καθίσματα και οι σοροί τους μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σημειώνεται πως οι αρμόδιες Αρχές αναζητούσαν για ώρες το αεροσκάφος, με την επιχείρηση εντοπισμού να είναι δύσκολη λόγω της νύχτας και του μικρού μεγέθους του αεροπλάνου.

Η οικογένεια της Αερολέσχης Λάρισας θρηνεί τα δύο θύματα. Ο ένας επιβάτης ήταν απόστρατος της αεροπορίας, πατέρας δυο ανήλικων κοριτσιών και μέλος της Αερολέσχης Λάρισας, ενώ ο δεύτερος ήταν εν ενεργεία πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας. Και οι δύο κατάγονταν απ’ την Αμφιλοχία κι ήταν πολύ καλοί φίλοι.

The post Ερευνώνται τα αίτια της τραγωδίας στη Λάρισα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα