Έρευνα επιβεβαιώνει το αυτονόητο: Καμία διαφορά ανάμεσα στα παιδιά που μεγαλώνουν με ομοφυλόφιλους και straight γονείς

14:23 16/4/2016 - Πηγή: iPop

Μια νέα εκτενής έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που θεωρείται αυτονόητο: Τα παιδιά που μεγαλώνουν με ομοφυλόφιλους γονείς δεν έχουν καμία διαφορά από τα παιδιά που μεγαλώνουν γονείς διαφορετικού φύλου.

H μελέτη που έγινε με τη συμμετοχή πολλών οικογενειών διαπίστωσε ότι δεν παρατηρούνται διαφορές στη γενική υγεία, στα συναισθήματα και στη συμπεριφορά ανάμεσα στα παιδιά που μεγαλώνουν με ένα ομοφυλόφιλο και με ένα straight ζευγάρι.

Αυτό που προκαλούσε διαφορές ανάμεσα στα παιδιά, προσθέτει η έρευνα, είναι η σχέση μεταξύ των γονέων, των γονέων και του παιδιού και του στρες των γονέων.

Η έρευνα παράλληλα όμως διαπίστωσε ότι τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν αυξημένο στρες κατά το μεγάλωμα των παιδιών τους καθώς υπάρχει αυξημένη ομοφοβία από την κοινωνία. Αυτό το στρες μπορεί να έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία των παιδιών, όμως το στρες είναι κάτι το οποίο εμφανίζεται και στα straight ζευγάρια.

The post Έρευνα επιβεβαιώνει το αυτονόητο: Καμία διαφορά ανάμεσα στα παιδιά που μεγαλώνουν με ομοφυλόφιλους και straight γονείς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα