Επιστροφή στα μπλόκα

07:25 15/2/2016 - Πηγή: iPop

Μετά τα πανελλαδικά συλλαλητήρια που έγιναν στην Αθήνα, οι αγρότες επιστρέφουν στα μπλόκα τους, με τα Τέμπη να κλείνουν και πάλι από τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής επ’ αόριστον.

Οι αγρότες από το μπλόκο των Τεμπών αναμένουν πρόσκληση από την ελληνική Κυβέρνηση για διάλογο, μιας και έχουν αποστείλει, μαζί με το μπλόκο των Μικροθηβών κι με άλλα μπλόκα, τις προτάσεις τους.

Η συγκεκριμένη εβδομάδα είναι ιδιαίτερη κρίσιμη για την συνέχεια των αγροτικών κινητοποιήσεων. Η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Μπλόκων αναμένεται

πως θα συγκαλέσει συνέλευση και των 68 μπλόκων για να αποφασιστεί το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Οι αγρότες της Ροδόπης προχωρούν σε 72ωρο αποκλεισμό του τελωνείου της Νυμφαίας, αποκλείοντας έτσι την είσοδο και την έξοδο από Βουλγαρία.

Οι αγρότες της Ξάνθης πρόκειται με την σειρά τους να προχωρήσουν σε 7ωρους αποκλεισμούς, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας αποφασίζουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

Σημειώνεται πως σήμερα, Δευτέρα, θα γίνει και η αποστολή στην ελληνική Κυβέρνηση των προτάσεων της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων.

Photo: Konstantinos Tsakalidis /SOOC

The post Επιστροφή στα μπλόκα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα