Επεισόδια στην Κω για την επίσκεψη Καμμένου (photos-video)

12:20 3/2/2016 - Πηγή: iPop

Έντονες είναι οι αντιδράσεις των κατοίκων στην Κω για την επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου. Ο Υπουργός δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο νησί και το ελικόπτερο έκανε στροφή για τη Λέρο.

Δεκάδες κάτοικοι έχουν συγκεντρωθεί από το πρωί της Τετάρτης σε αρκετά σημεία του νησιού έτσι ώστε να δείξουν, πως δεν είναι σύμφωνοι με την επίσκεψη Καμμένου.

Παράλληλα έχουν αποκλείσει και την πρόσβαση προς στο ακίνητο

του Νίκου Κανταρζή, το οποίο έχει προταθεί για hotspot στο νησί.

Όπως μεταδίδει το Κostoday, ο Υπουργός αρχικά ήταν να φτάσει στον κρατικό αερολιμένα Ιπποκράτης, αλλά η προσγείωση του δεν πραγματοποιήθηκε καθώς κατευθύνθηκε τελικά προς Λέρο.

Κλούβα της αστυνομίας και ένα αυτοκίνητο του στρατού έχουν αποκλείσει τον δρόμο που οδηγεί στο ακίνητο το οποίο έχει προταθεί να μεταποιηθεί για να γίνει hotspot.

Αξίζει να τονιστεί πως κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος την Τρίτη, εξέφρασε την αναγκαιότητα να δοθεί προτεραιότητα στα προσφυγόπουλα.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των μέτρων συμβολής του Υπουργείου στην επιτάχυνση των έργων για τους πρόσφυγες ο κ. Καμμένος τόνισε πως τα hotspots όσο και τα κέντρα μετεγκατάστασης σε όλη τη χώρα θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.

photo:Nikos Libertas / SOOC, Κostoday

The post Επεισόδια στην Κω για την επίσκεψη Καμμένου (photos-video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα