Ενώνουν τις φωνές τους για καλό σκοπό

12:31 21/4/2014 - Πηγή: iPop

Τους ξέρεις, τους θαυμάζεις και σιγοτραγουδάς τα τραγούδια τους. Τώρα, ενώνουν τις φωνές τους για καλό σκοπό και σου ζητάνε να γίνεις ένα μαζί τους και να βοηθήσεις στο έργο τους!

Η Πέγκυ Ζήνα, η Ηρώ, οι Onirama, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Διονύσης Τσακνής, ο Γρηγόρης Πετράκης, η Ελένη Δήμου, ο Νίκος Ζιώγαλας, η Ν. Κονιτοπούλου και η Λένα Αλκαίου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία συναυλία στο Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων στα Α. Λιόσια για να στηρίξουν τη Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής

«Τζένη Καρέζη» και το μόνο που ζητάνε είναι να τους βοηθήσεις και εσύ πηγαίνοντας στην συναυλία τους!

Η Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη» της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών οργανώνει την συγκεκριμένη συναυλία με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν για την ενίσχυση της λειτουργίας της!

Δεν ξέρεις το έργο της συγκεκριμένης μονάδας; Μάλλον είσαι από τους λίγους, καθώς η Μονάδα δέχεται ετησίως περισσότερες από 4.300 επισκέψεις ασθενών, που πάσχουν από καρκίνο και άλλες χρόνιες παθήσεις. Προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα στους ασθενείς (ανακούφιση του πόνου και των άλλων σωματικών συμπτωμάτων, ψυχολογική στήριξη των ασθενών και των οικογενειών τους) , βελτιώνει το επίπεδο ζωής των ασθενών και τους βοηθά να αντιμετωπίσουν με αξιοπρέπεια τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες της ασθένειάς τους. Και όλα αυτά χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους ασθενείς.

Μην κάθεσαι!

Κλείσε εισιτήρια!

Info!

Κλειστό Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης, Άνω Λιόσια

(Αττική Οδός-Έξοδος 5: Περιφερειακή Αιγάλεω, Άνω Λιόσια)

28 Απριλίου 2014 στις 20.00

Γενική Είσοδος: 10 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων:

1. Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Κορινθίας 27 Αμπελόκηποι, τηλ.210-7707669,

2. Ίδρυμα Τζένη Καρέζη τηλ. 210-7486450,

3. Θέατρο Βεάκη, Στουρνάρη 32 τηλ. 210-5223522

4. Tickets services τηλ. 210-7234567

Extra Tip!

Οι διοργανωτές έχουν βάλει για τη διευκόλυνση του κοινού λεωφορεία από τον προαστιακό Λιοσίων μέχρι το χώρο της συναυλίας από τις 18:30 και για μιάμιση ώρα μετά τη λήξη της συναυλίας.

The post Ενώνουν τις φωνές τους για καλό σκοπό appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα