Εναλλακτικοί τρόποι να χάσεις βάρος χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια!

12:20 18/5/2017 - Πηγή: iPop

Δεν θα ήταν τέλειο τα περιττά κιλά από την μέση σου να έφευγαν μόνα τους; Δηλαδή χωρίς να πέθαινες από την πείνα ή την υπερβολική γυμναστική. Και όμως γίνεται! Διάβασε παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους για να χάσεις βάρος χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια σύμφωνα με το brightside.

Εναλλακτικοί τρόποι να χάσεις βάροςΣωστή αναπνοή!

Ο κύριος κανόνας της γυμναστικής αναπνοής είναι ότι πρέπει να αναπνέεις όχι με το στήθος σου αλλά με το στομάχι σου. Μια λεπτή μέση, επίπεδη κοιλιά, ισχυροί κοιλιακοί μύες, όλα είναι πιθανά αν κάνεις όλο

το σύνολο των αναπνευστικών ασκήσεων.

Nτους με εναλλαγές!

Αυτή η μέθοδος είναι αρκετά απλή και συχνά συνοδεύεται από άλλες διαδικασίες. Όταν τελειώνεις το ντους, άλλαζε το νερό με εναλλαγές από κρύο σε ζεστό. Ένα τέτοιο ντους αντίθεσης όχι μόνο θα σε απαλλάξει από το υπερβολικό βάρος αλλά και από ασθένειες όπως η αρρυθμία, η παχυσαρκία, η βλαστοβακτηριακή δυσλειτουργία, η πρωτοπαθής υπέρταση και η κυτταρίτιδα!!!

Μασάζ!

Τα καλύτερα είδη μασάζ για την καταπολέμηση του λίπους είναι η βεντούζα, το νερό, το μέλι, και συνδυασμός αυτών. Βοηθάνε με τα αποθέματα λίπους, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος στο μέτωπο της κοιλιάς σου και εξομαλύνουν την εντερική κινητικότητα. Μπορείς να εκτελέσεις αυτές τις διαδικασίες και στο σπίτι και σε ειδικά σαλόνια ομορφιάς. Πρέπει να γίνονται συστηματικά και με κυκλικές κινήσεις!

The post Εναλλακτικοί τρόποι να χάσεις βάρος χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα