Ένα δάκρυ κύλησε! Η Disney δίνει ζωή στις «Αριστόγατες»! Μία ταινία που θα ξυπνήσει στιγμές από την παιδική μας ηλικία

16:31 21/1/2022 - Πηγή: iPop

Η αγαπημένη Disney μας έχει πολύ ευχάριστα νέα! Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να ζωντανέψει τις «Αριστόγατες». Η διαδικασία, βέβαια, βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, αλλά νομίζω πως είναι ένα πολύ ευχάριστο νέο, κάτι που θα σε κάνει να ανυπομονείς!

Το σενάριο της ταινίας «Αριστόγατες» πρόκειται να το γράψει ο σκηνοθέτης του «Peter Rabbit», Will Gluck και ο συγγραφέας του «Onward», Keith Bunin, με τον Gluck να είναι επίσης παραγωγός, μέσω του Olive

Bridge Entertainment.

Οι πρίγκιπες της Disney έγιναν μπαμπάδες! Σκίτσα ωδή στην πατρότητα και τους αφανείς ήρωες της καθημερινότητάς μας, τους μπαμπάδες μας

Οι «Αριστόγατες» γίνονται ταινία! Εσύ μπορείς να περιμένεις;

Η πρωτότυπη ταινία του 1970 ακολουθεί μια οικογένεια αριστοκρατικών γάτων – η μητέρα της Δούκισσα και τα τρία γατάκια της Berlioz, Marie και Toulouse – που ζουν μια πολυτελή ζωή στο Παρίσι. Αλλά όταν ο μπάτλερ του ιδιοκτήτη τους ανακαλύπτει ότι οι γάτες πρόκειται να λάβουν μια τεράστια περιουσία, τις απαγάγει και τις εγκαταλείπει σε μια άγνωστη χώρα. Στη συνέχεια, οι αριστόγατες πρέπει να γίνουν φίλοι με μια γάτα του δρόμου, που ονομάζεται Θέμος, ο μάγκας, για να τους βοηθήσει να επιστρέψουν στο σπίτι πριν ο μπάτλερ κλέψει αυτό που δικαιωματικά τους ανήκει.

Όταν η Λαίδη γεννάει τις “Αριστόγατες” στην πραγματική ζωή!

Οι «Αριστόγατες» γνώρισαν εισπρακτική επιτυχία, κερδίζοντας συνολικά 191 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Είναι επίσης πολύ γνωστές για τα τραγούδια τους, όπως το «Everybody Wants to Be a Cat» και το «The Aristocats».

Μπορείς να ονοματίσεις όλες τις γάτες της Disney; (Test)

Ο Gluck είναι γνωστός για τη σκηνοθεσία και το σενάριο των «Fired Up!», «Friends With Benefits», του 2014 «Annie» και των δύο ταινιών «Peter Rabbit». Επίσης, σκηνοθέτησε και το «Easy A» του 2010 με πρωταγωνίστρια την Emma Stone. Ο Bunin, ο οποίος έγραψε την ταινία της Disney και της Pixar «Onward», έγραψε επίσης επτά επεισόδια του δράματος του HBO «In Treatment», με πρωταγωνιστή τον Uzo Aduba.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ένα δάκρυ κύλησε! Η Disney δίνει ζωή στις «Αριστόγατες»! Μία ταινία που θα ξυπνήσει στιγμές από την παιδική μας ηλικία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα