Ελληνίδες Τρανσφόρμερς!

09:30 9/4/2014 - Πηγή: iPop

Αγνώριστες Ελληνίδες σταρ: Ok, δεν ανακαλύψαμε και την πυρίτιδα (ούτε καν την πιτυρίδα) αλλά μας αρέσει τόσο πολύ να τις βλέπουμε και να τις ξαναβλέπουμε. Φταίει ο χρόνος κι έγιναν τρανφόρμερς; Φταίει ο έρωτας; Φταίει το στάιλινγκ; Φταιει ο κακός ο πλαστικός μας / φταίει ο Θεός που μας μισεί; Όποιος και να φταίει, οι δέκα παρακάτω κυρίες θα μπορούσαν κάλλιστα να γιορτάζουν στις 6 Αυγούστου, ούτως ειπείν της Μεταμορφώσεως.

Ποιες είναι, λοιπόν, οι Ελληνίδες

τσανσφόρμερς που με το πέρασμα του χρόνου έγιναν αγνώριστες; Υπογλώσσιο και πάμε!

Ελένη Μενεγάκη

Λίγο χνούδι στη φαβορίτα, λίγο κατσαρό το μαλλί, λίγο το ένα, λίγο το άλλο, αν τη έβλεπες στο δρόμο, όπως στη φωτό από διαφήμιση εποχής για αντιπιρυτιδικό σαμπουάν, θα τη ρωτούσες με ύφος γριάς που σε κοιτάζει με ύφος Αρτέμη Μάτσα, «ποιανού είσαι εσύ;».

Δέσποινα Βανδή

Χμ… ναι…. τι άλλα νέα; Εσείς καλά; Της κυρίας Μαρίας της πέρασε ο φλεβίτης; Τα παιδιά; Πήραν βαθμούς; Τι μαγείρεψες σήμερα; Εγώ φασολάκια, ωραιότατα. Επίσης, μου αρέσει και η Γιάννα Αγγελοπούλου, τι γούνα, τι πούρο, τι στυλ, δεν ξέρω πώς μου ήρθε τώρα αυτό το άσχετο, σε κλείνω τώρα χρυσή μου, έχω να κάνω κι απολέπιση, γεια.

Πέγκυ Ζήνα

Αν πας με άλλη, θα σου σπάσω το κεφάλι. Οκ. Συμφωνούμε. Βασικά, ο τίτλος του σουξέ σε αντιδιαστολή με την Πέγκυ του τότε και του τώρα, κάνει το απόλυτο ινσέπσιον: Αν πήγαινες με την Πέγκυ του τότε και μετά πήγαινες με την Πέγκυ του τώρα, η Πέγκυ του τότε θα σου έσπαγε το κεφάλι, γιατί η Πέγκυ του τώρα είναι άλλη. Απλούστατο και λογικότατο.

Άννα Βίσση

Γνώριζες εσύ ότι στα ‘70s υπήρχαν σολάριουμ που σου έδιναν χρώμα Ρομά Νο2 σκούρο σαντρέ στο πρόσωπο; Να, ιδού. Δες τη φωτογραφία της απόλυτης του τότε και θα γνωρίζεις. Πλην, όμως, δεν θα αναγνωρίζεις…

Νατάσα Θεοδωρίδου

Η εικόνα λέει πάντα την αλήθεια, αλλά την αλήθεια την λέει και η ίδια η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία έχει δηλώσει καθέτως και οριζοντίως πως δεν έχει κάνει καμία αλλάγή στο πρόσωπό της. Όπως βλέπουμε, η μόνη πλαστική που έχει κάνει είναι για την αφαίρεση των καρό μπέρμπερι από πάνω της.

Άλκηστη Πρωτοψάλτη

Κύριε ελέησον. Κυριολεκτικά, κύριε ελέησον. Που, αν έβλεπες την Πρωτοψάλτη στο εξώφυλλο του πρώτου της δίσκου, θα νόμιζες ότι είναι ο Ζορντί που έκανε περμανάντ και τα έβαψε μαύρα. Η νέα Πρωτοψάλτη είναι ΟΥΑΟΥ.

Άντζελα Δημητρίου

Άμα τρως είδη υγειινής, αγάπη μου, τι ανάγκη έχεις τους πλαστικούς; Αλλάζεις κι από κάμπια γίνεσαι πεταλούδα, με το που φας την πρώτη μπανιέρα. Αν φας και τον μπιντέ, κάνεις καμπάκ.

Πόπη Τσαπανίδου

Από «Η Χαρούλα Αλεξίου παρουσιάστηκε σήμερα στο Κεβόπ για να υπηρετήσει τη θητεία της, δείτε αποκλειστικό ρεπορτάζ», ξαφνικά ξύπνησε μέσα της και έξω της το «αρέσω παιδί μου, αρέσω, πώς να το κάνουμε». Και δεν το έχει καταλάβει ακόμα. Άντε, καλός πολίτης.

Ρούλα Κορομηλά

Αν έπρεπε να χαρακτηρίσεις τη Ρούλα του τότε με ένα αντικείμενο, αυτό θα ήταν η γραφομηχανή μιας γραμματέως. Αν έπρεπε να χαρακτηρίσεις τη Ρούλα του τώρα με ένα αντικείμενο, αυτό θα ήταν το κτίριο με τον κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή της Γκουγκλ. Γιατί η Ρούλα είναι θεάρα και διαθέτει και τη σοφία της Γκουγκλ όλης. Και το μέγεθος.

Ζέτα Μακρυπούλια

Το βασικότερο ερώτημα είναι πώς μπορεί να ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης την εποχή που η Ζέτα ήταν καστανούλα με στυλ «μαζορέτα σε ομάδα μπάσκετ Αγρινίου». Λες να ήταν ξανθός; Ποιος ξέρει…

The post Ελληνίδες Τρανσφόρμερς! appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα