Εκρήξεις κατά τη διάρκεια αντιτρομοκρατικής επιχείρησης στην πόλη των Βρυξελλών- Επί ποδός οι αρχές (photos)

15:23 25/3/2016 - Πηγή: iPop

Μεγάλη αντιτρομοκρατική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στην πόλη των Βρυξελλών. Όπως μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα ακούστηκαν και ισχυρές εκρήξεις. Ένας άνδρας έχει εξουδετερωθεί ενώ οι πρώτες φωτογραφίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Two explosions heard in Brussels as anti-terror police launch fresh raid https://t.co/zRFefmPSeI

Daily Mail Online (@MailOnline) March 25, 2016


Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters η έκρηξη σημειώθηκε στην περιοχή Schaerbeek.

BREAKING: Explosion heard during police operation in Brussels borough of Schaerbeek: Belga

Reuters World (@ReutersWorld) March 25, 2016

Μάλιστα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τις οποίες μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα οι αστυνομικές αρχές έχουν εξουδετερώσει έναν άνδρα, χωρίς, όμως να διευκρινίζεται αν έχει συλληφθεί ή αν έχει πέσει νεκρός.

PHOTOS: Police anti-terror op in #Brussels district of #Schaerbeek https://t.co/vyiGoNfIqI (photos @HenriotGeoffrey) pic.twitter.com/n1R5La7rRC

— RT (@RT_com) March 25, 2016

Να τονισθεί πως οι έρευνες των αρμοδίων αρχών εντασσόταν στο πλαίσιο εξάρθρωσης των τρομοκρατών μετά τις επιθέσεις στην πρωτεύουσα του Βελγίου που πάγωσαν την Ευρώπη.

Στην περιοχή, Schaerbeekό διατηρούσε διαμέρισμα ο βομβιστής του αεροδρομίου.

Το RTBF τονίζει πως ο ύποπτος «εξουδετερώθηκε» κοντά σε σταθμό του μετρό. Ενώ, παράλληλα το ίδιο δίκτυο αναφέρεται σε δύο εκρήξεις και μία σύλληψη και τονίζει πως η περιοχή έχει αποκλειστεί.
Οι άνδρες της αστυνομίας έκαναν έφοδο σε κτίριο της περιοχής, ενώ τα τοπικά μέσα σημειώνουν ότι εκτός από τις εκρήξεις έχουν σημειωθεί και πυροβολισμοί.

photo:Emmanuel Dunand/AFP/Getty

The post Εκρήξεις κατά τη διάρκεια αντιτρομοκρατικής επιχείρησης στην πόλη των Βρυξελλών- Επί ποδός οι αρχές (photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα