Εκπαίδευσε τον σκύλο σου ώστε να αγαπήσει τον κτηνίατρο- Tips που πιάνουν

18:11 1/3/2017 - Πηγή: iPop

Η σχέση του σκύλου με τον κτηνίατρο του περισσότερο χαρακτηρίζεται «μίσους» παρά «πάθους». Κάτι έχουμε καταλάβει γι΄αυτό σκεφτήκαμε να σε βοηθήσουμε και να σου πούμε πως μπορείς να εκπαιδεύσεις τον πιστό σου φίλου ώστε να αγαπήσει τον γιατρό του.

Πως θα κάνεις το σκύλο σου να δει την επίσκεψη στον κτηνίατρο με άλλο μάτι;Συνδύασε τον γιατρό με μια μεγάλη βόλτα: Κάθε φορά που θα χρειαστεί να πας τον σκύλο σου στον κτηνίατρο συνδύασε την επίσκεψη με μια μεγάλη βόλτα. Τι ακριβώς εννοούμε; Αμέσως μετά την εξέταση στο ιατρείο πήγαινε μια μεγάλη βόλτα με τον πιστό σου φίλο. Αν αυτό το κάνεις συνέχεια
θα ξέρει πως μόλις βλέπει τον γιατρό του μετά τον περιμένει διασκέδαση.Πάρε κάτι μαζί το οποίο θα τον κάνει να νιώθει ασφαλής: Ο σκύλος σου έχει κάποιο αγαπημένο αντικείμενο με το οποίο νιώθει σιγουριά; Αν «ναι» τότε πάρε το μαζί σας όταν θα πάτε στον κτηνίατρο.Μην ξεχάσεις τις λιχουδιές: Εκτός από το αγαπημένο του αντικείμενο πάρε μαζί και λιχουδιές. Έτσι ο σκύλος σου θα ξεχαστεί από το βάσανο το οποίο βιώνει.
Επισκεφθείτε το κτηνιατρείο χωρίς, όμως, να υπάρχει λόγος εξέτασης. Που θα βοηθήσει η συγκεκριμένη κίνηση; Στο να εξοικειωθεί ο σκύλος σου με τον χώρο. Άσε τον να εξερευνήσει κάθε γωνία του. Να μυρίσει όσο θέλει και να παίξει με όσα σκυλάκια δει.Διάβασε επίσης:

Αν ο σκύλος σου στέκεται έτσι τότε πρέπει να τον πας στον κτηνίατρο.

The post Εκπαίδευσε τον σκύλο σου ώστε να αγαπήσει τον κτηνίατρο- Tips που πιάνουν appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα