Εκκενώθηκε το Old Trafford πριν τον αγώνα Man Utd-Bournemouth (Photos)

17:02 15/5/2016 - Πηγή: iPop

Λίγα λεπτά πριν τον αγώνα Man Utd-Bournemouth εκκενώθηκε το Old Trafford. Ο αγώνας ακυρώθηκε και αναμένεται να ανακοινωθεί νέα ημερομηνία της διεξαγωγής του. Ομάδα εξουδετέρωσης βομβών πραγματοποίησε «ελεγχόμενη έκρηξη» στο γήπεδο της Manchester United.

Η Manchester United

εκκένωσε δύο θύρες από το στάδιο Old Trafford την τελευταία ημέρα της σεζόν στην Premier League 15 λεπτά πριν αρχίσει ο αγώνας Man Utd-Bournemouth.

Εκπαιδευμένα σκυλιά βρίσκονται στον χώρο ενώ οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για ύπαρξη ύποπτου αντικειμένου το οποίο εντοπίστηκε στη δυτική πλευρά του γηπέδου.

Μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες λένε πως δεν ήταν ύποπτο δέμα αυτό που σήμανε κόκκινο συναγερμό αλλά ένα κινητό το οποίο ήταν δεμένο πάνω σε έναν αγωγό αερίου. Άλλες πηγές λένε πως το κινητό βρέθηκε σε μία τουαλέτα από κάποιον fan.

Ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής της αστυνομίας του Μάντσεστερ, Τζον Χέαρ δήλωσε: «Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να διερευνήσουμε αυτό το στοιχείο το συντομότερο δυνατόν, όμως προτεραιότητά μας είναι προφανώς να εξασφαλιστεί η ασφάλεια όλων όσων είναι στο γήπεδο και τη γύρω περιοχή».

Αμέσως ζητήθηκε από τους fans να εκκενώσουν το Stretford End και το Sir Alex Ferguson και οι παίκτες οι οποίοι έκαναν προθέρμανση μέσα στο γήπεδο έφυγαν αμέσως.

Parts of Old Trafford being evacuated. Man Utd v Bournemouth kick-off delayed. More on SS1 https://t.co/hxz7lwPiYy pic.twitter.com/vf7rpW1TYq

Sky Sports Football (@SkyFootball) May 15, 2016

Ο αγώνας τελικά ακυρώθηκε και αναμένεται να ανακοινωθεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής του από την Premier League. Βεβαίως η εύρεση νέας ημερομηνίας είναι δύσκολη καθώς οι United έχουν δεσμεύσεις με τον τελικό του FA Cup και τον μεσοβδόμαδο αγώνα της Liverpool στον τελικό της Europa League.

Από τα μεγάφωνα του γηπέδου ακούγεται το εξής μήνυμα:

Λόγω της ανακάλυψης ενός ύποπτου πακέτου στο βορειοδυτικό τεταρτημόριο του εδάφους, ο αγώνας έχει εγκαταλειφθεί για σήμερα στις αστυνομικές συμβουλές. Οι άνθρωποι στο γήπεδο συνιστάται να παραμείνουν στις θέσεις τους, ενώ γίνεται η εκκένωση του σταδίου. Περαιτέρω ανακοινώσεις θα γίνουν το συντομότερο δυνατόν

Η ανακοίνωση της Premier League

Η Premier League με ανακοίνωση της δήλωσε ότι θα επαναπρογραμματίσει τον αγώνα το συντομότερο δυνατό.

«Η απόφαση να ακυρώσουμε τον αγώνα Manchester United – AFC Bournemouth λήφθηκε μετά από τη συμβουλή της αστυνομίας να ερευνηθεί το ύποπτο αντικείμενο.

Όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε θέματα ασφάλειας είναι προφανές ότι η Manchester United και η Premier League θα βάλει σε πρώτη θέση την ασφάλεια των φιλάθλων και των εργαζομενων του γηπέδου.

Η Premier League θα επιδιώξει να επαναπρογραμματίσει τον αγώνα το συντομότερο δυνατό. Είναι πάντα η τελευταία λύση να εγκαταλείψουμε ένα από τα παιχνίδια μας και ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε στους οπαδούς και είμαστε σίγουροι ότι, υπό τις περιστάσεις θα εκτιμήσουν την ανάγκη της απόφασης μας»

Following the abandonment of #MUNBOU, the Premier League has issued the following statement… pic.twitter.com/ra4zOaWIwr

Premier League (@premierleague) May 15, 2016

Photo: Getty

The post Εκκενώθηκε το Old Trafford πριν τον αγώνα Man Utd-Bournemouth (Photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα