Είσαι τόσο κλισέ, όσο η κολόνια που φοράς…

13:01 16/7/2014 - Πηγή: iPop

Ένας σωστός άνδρας δεν χρειάζεται πολλά καλλωπιστικά στοιχεία. Ένα είναι αυτό που τον καθορίζει και τον κάνει αξέχαστο στα μάτια ή μάλλον τα ρουθούνια μιας γυναίκας: η ανδρική κολώνια.

Οι εποχές επιτρέπουν να είσαι όσο mainstream θες στο μαλλί, στην τριχοφυΐα του προσώπου ή στο ντύσιμο. Αλλά, οι γυναίκες δεν συγχωρούν ένα πράγμα, τη λάθος ανδρική κολώνια. Λάθος μπορεί να σημαίνει ότι απλώς απουσιάζει (υπάρχουν και στις μέρες μας άνδρες

που θεωρούν ότι όταν απαρνούνται την κολώνια εκφράζουν τη βαρβατίλα τους), ότι είναι κακή ή ότι είναι κλισέ. Αφήνουμε τα δύο πρώτα στην άκρη, θεωρώντας ότι οι αναγνώστες του iPop τηρούν βασικούς κανόνες υγιεινής και αισθητικής. Το τελευταίο είναι απλό: δεν θες να μυρίζεις όπως μυρίζουν όλοι οι άλλοι. Η κολώνια σου πρέπει να σου πάει, να σε χαρακτηρίζει και να σε διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους άνδρες.

3 σημάδια ότι χρησιμοποιείς τη λάθος ανδρική κολόνια:Την αγόρασες από το supermarket ή από mainstream μαγαζί καλλυντικών και είναι σταθερά πρώτη σε πωλήσεις -αυτό σημαίνει ότι την έχει ο μισός ανδρικός πληθυσμός.Τη μύρισες σε τουλάχιστον άλλους 3 άνδρες χτες που πήγες στο club.Τουλάχιστον 2 διαφορετικές γυναίκες σε έχουν κοιτάξει με σίγουρο ύφος λέγοντάς σου «Φοράς την ….». Μη βιαστείς να χαρείς, όταν μια γυναίκα αναγνωρίζει την κολόνια σου σημαίνει ότι την έχει μυρίσει σε κάποιον άλλο, με τον οποίο τη συνδυάζει.3 συμβουλές για την επιλογή τηςΌσο πιο σπάνια τόσο καλύτερα. Tip: Πολλά επώνυμα καταστήματα ρούχων έχουν δικής τους παραγωγής κολώνια που ενδεχομένως να είναι στα γούστα σου. Μπορείς επίσης να επισκεφτείς και ένα αρωματοπωλείο.Αν όλοι σε έχουν συνδυάσει με μια συγκεκριμένη κολώνια, κάτι έχεις κάνει σωστά, οπότε σκέψου το διπλά πριν αλλάξεις.Δοκίμασε πώς αντιδρά στο σώμα σου τουλάχιστον μία ημέρα. Πώς μυρίζει όταν ιδρώσεις; Ταιριάζει με τη φυσική σου μυρωδιά;Σημαντικό:

Ελπίζουμε να ξέρεις ότι ένα αποσμητικό σπρέι με ενσωματωμένο άρωμα δεν αρκεί. Χρειάζεσαι την κολόνια που θα γίνει σφραγίδα και σήμα κατατεθέν σου.

The post Είσαι τόσο κλισέ, όσο η κολόνια που φοράς… appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα