Είσαι single τα Χριστούγεννα; Όλοι οι λόγοι για να χαρείς και να μην σε πιάσει μελαγχολία

13:18 21/12/2020 - Πηγή: iPop

Είσαι single τα Χριστούγεννα και στεναχωριέσαι; Σου έχουμε όλους τους λόγους όχι απλά για να μην μελαγχολήσεις στις γιορτές, αλλά και για να χαρείς που δεν έχεις σχέση αυτή την περίοδο του χρόνου.

Δεν έχεις σχέση τα Χριστούγεννα και τι έγινε; Δεν υπάρχει λόγος να κάθεσαι να στεναχωριέσαι και να τα βάφεις μαύρα. Έχεις την αίσθηση ότι είναι

υπέροχο να είσαι σε σχέση τις γιορτές, γιατί βλέπεις στις ταινίες που τα ζευγάρια κρατιούνται χέρι – χέρι και περπατάνε στην στολισμένη πόλη, ακούς και την Βανδή να σου λέει “πιασμένα χέρι – χέρι ζευγαράκια καθισμένα σε παγκάκια πονάει πολύ απόψε η μοναξιά” και τι να κάνεις, μελαγχολείς.

Όμως, δεν είναι όλα και τόσο ιδανικά όσο νομίζεις και όπως φαίνονται στις ταινίες. Είναι υπέροχο να βλέπεις μια ρομαντική κομεντί με τους δύο πρωταγωνιστές να ερωτεύονται μεταξύ τους τα Χριστούγεννα και τα λοιπά και τα λοιπά, αλλά στην πραγματικότητα όσοι έχουν σχέση δεν βιώνουν ακριβώς έτσι τις γιορτές.

Γιατί πρέπει να χαίρεσαι που είσαι single τα Χριστούγεννα;

Δεν χρειάζεται να τσακωθείς με τον σύντροφό σου

Ξέρεις πόσα πράγματα έχει να λύσει ένα ζευγάρι στις γιορτές; Από το πού θα περάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μέχρι το ποια οικογένεια δε θα παρεξηγηθεί. Κι όμως, δεν είναι εύκολο να κανονίζεις με τον σύντροφό σου όλες τις λεπτομέρειες για τις γιορτές, προσπαθώντας να ευχαριστήσετε τους πάντες.

Δεν ψάχνεις απεγνωσμένα δώρο

Η εύρεση χριστουγεννιάτικου δώρου για τον σύντροφό σου δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Από τη μία θες να του πάρεις κάτι συμβολική, χριστουγεννιάτικο και γλυκό κι από την άλλη δεν θες να ‘ναι κάτι φθηνό, που να φανεί ότι δεν προσπάθησες για να του βρεις κάτι ιδιαίτερο που να ταιριάζει και με τα γούστα του. Ενώ αν δεν έχεις σχέση, έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Freepik

Κάνεις οικονομία και ξεκουράζεσαι

Αφενός δεν χαλάς για τον σύντροφό σου -δεν ακούγεται ωραίο αλλά ένα καλό δώρο δεν είναι και φθηνό είναι η αλήθεια, και αφετέρου δεν χρειάζεται να φας όλη σου τη μέρα στην κουζίνα για να τον ικανοποιήσεις, εκείνον και τους δικούς του ίσως. Θα μαγειρέψεις μόνο για σένα και για τα άτομα που εσύ θες στο σπίτι σου. Ή πολύ απλά θα πας επίσκεψη σε κάποιον άλλον.

Τρεις περιπτώσεις που είναι καλό να είσαι single!

Αποφεύγεις τα οικογενειακά τραπέζια με τα πεθερικά

Φυσικά και προτιμάς να περάσεις τις γιορτές με τους δικούς σου, τους γονείς σου, τους συγγενείς σου, τους φίλους σου, αλλά όταν είσαι σε σχέση πρέπει να κάνεις κι αυτή τη θυσία και να φας με τους συγγενείς του συντρόφου σου. Δεν έχει σημασία αν τους συμπαθείς ή όχι. Λίγο – πολύ δεν είναι δικιά σου επιλογή και απλά συμβιβάζεσαι μ’ ένα “πρέπει”. Άσε που αν είναι και η πρώτη σου γνωριμία μαζί τους είναι ακόμα πιο άβολο.

Freepik

Δεν χρειάζεται να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν

Θες να πιείς; Θα πιείς! Θες να βγεις; Θα βγεις! Θες να καλέσεις τον πρώην σου που έχετε κρατήσει επαφές; Θα τον καλέσεις! Δεν χρειάζεται να δώσεις “αναφορά” για το τι θα κάνεις κι αποφασίζεις μόνη σου για όλα!

Θα δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να γνωρίσει καινούργιο κόσμο

Είναι μία περίοδος που συνήθως μπορούμε και γνωρίζουμε πιο εύκολα κόσμο. Αλλά άσχετα με αυτό, ίσως να μάθεις καλύτερα και κάποιον που γνωρίζεις. Περνάς χρόνο μες τους φίλους σου όπως εσείς θέλετε και πού ξέρεις… Μπορεί ο έρωτας να σου χτυπήσει την πόρτα την Πρωτοχρονιά!

Τα Χριστούγεννα έχουν μια υπέροχη μαγεία, που δεν έχει σχέση με το αν είσαι single ή όχι. Όπως και να ‘χει, φρόντισε να περάσεις όμορφα με αγαπημένα σου πρόσωπα και να μην μελαγχολήσεις. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Είσαι single τα Χριστούγεννα; Όλοι οι λόγοι για να χαρείς και να μην σε πιάσει μελαγχολία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα