Είναι επίσημο! Η «Wednesday» επιστρέφει – Ανανεώθηκε η 2η σεζόν της δημοφιλούς σειράς στο Netflix

11:04 7/1/2023 - Πηγή: iPop

Απίθανα νέα για τους θαυμαστές του υπερφυσικού εφηβικού δράματος του Netflix «Wednesday», καθώς η σειρά μόλις ανανεώθηκε επίσημα για τη 2η σεζόν με την πρωταγωνίστρια Jenna Ortega να επιστρέφει! Φυσικά, αυτό δεν προκαλεί καμία έκπληξη, καθώς όταν κυκλοφόρησε ο πρώτος κύκλος στην υπηρεσία ροής, το κοινό ερωτεύτηκε αμέσως την πιο σκοτεινή, μυστηριώδη άποψη των χαρακτήρων από την οικογένεια Addams.

Wednesday: 4+1 facts που δεν ήξερες για τη σειρά

που καταρρίπτει κάθε ρεκόρ στο Netflix

«Ήταν απίστευτο να δημιουργούμε ένα σόου που έχει συνδεθεί με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», δήλωσαν οι διοργανωτές της επιτυχημένης σειράς Alfred Gough και Miles Millar σε μια δήλωσή τους. «Ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε το δύσκολο ταξίδι της Wednesday στη δεύτερη σεζόν. Ανυπομονούμε να βουτήξουμε πρώτα σε μια άλλη σεζόν και να εξερευνήσουμε τον τρομακτικό, τρομακτικό κόσμο του Nevermore. Απλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η Τετάρτη δεν έχει αδειάσει πρώτα την πισίνα».

Wednesday 2η σεζόν: Η επίσημη ανακοίνωση από το Netflix

Το Netflix έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα και το πρώτο teaser trailer για τη δεύτερη σεζόν. «Το αγαπημένο σας goth κορίτσι θα επιστρέψει στο Netflix. Έρχεται η 2η σεζόν της Wednesday» αναγράφεται στη λεζάντα.

Από την κυκλοφορία της στις 23 Νοεμβρίου, η σεζόν ντεμπούτο με πρωταγωνίστρια την Jenna Ortega έγινε η τρίτη πιο δημοφιλής σειρά όλων των εποχών του Netflix, πίσω από την τέταρτη σεζόν του Stranger Things και το Squid Game. Το σόου έσπασε επίσης δύο φορές το ρεκόρ για τις περισσότερες ώρες προβολής σε μια εβδομάδα από μια αγγλόφωνη τηλεοπτική σειρά.

Γιατί έχουμε φάει κόλλημα με την Wednesday Addams και τι είναι αυτό που μας ελκύει στις εφηβικές σειρές του Netflix;

Ωστόσο, η παρατεταμένη διαδικασία ανανέωσης της δεύτερης σεζόν προκάλεσε κάποιο άγχος στους θαυμαστές και υπήρχαν φήμες ότι η σειρά θα μπορούσε να μεταφερθεί στο Prime Video (αφού η Amazon εξαγόρασε τον παραγωγό της σειράς MGM και το περιεχόμενό της πέρυσι για 8,5 δισεκατομμύρια δολάρια).

View this post on Instagram

A post shared by Netflix US (@netflix)

Η ίδια η Jenna Ortega μοιράστηκε τις δικές της ιδέες και ελπίδες για τη σεζόν 2. Μιλώντας με το Entertainment Tonight, η ηθοποιός είπε ευθέως: «Θέλω η Wednesday να είναι πιο σκοτεινή», προτού προσθέσει ότι ήλπιζε ότι ο χαρακτήρας δεν θα «έκανε πράγματα τόσο ασφαλή» σε επόμενα επεισόδια. «Υπάρχουν πολλές γραμμές σχετικά με το ότι έσωσε το σχολείο και έκανε οτιδήποτε, αλλά για μένα, η κύρια κίνησή της με το τέρας είναι η ανταγωνιστικότητα», πρόσθεσε η Jenna. «Κάτι σε στυλ, “φίλε, πώς το κάνει αυτός ο τύπος;” Νομίζω ότι θέλω να συνεχίσει σε ένα ρεύμα αντιήρωων παρά σε μια τυπική ηρωίδα».

Βήμα – βήμα πώς να μάθεις κι εσύ τον iconic χορό της Wednesday που έχει γίνει viral στο TikTok

Η νέα σεζόν θα κρύβει εκπλήξεις στους πρωταγωνιστικούς ρόλους με μερικά πολύ γνωστά ονόματα όπως η Anjelica Huston και η Joan Cusack.

Το teaser trailer για τη νέα σεζόν:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Είναι επίσημο! Η «Wednesday» επιστρέφει – Ανανεώθηκε η 2η σεζόν της δημοφιλούς σειράς στο Netflix εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα