Είναι επίσημο: Ανακοινώθηκε το πρώτο show των Sussexes στο Netflix!

19:59 6/4/2021 - Πηγή: iPop

Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry στο Netflix κάνουν το ντεμπούτο τους! Τι αφορά το πρώτο project της συμφωνίας που υπέγραψαν πέρυσι με την πλατφόρμα;

Το πρώτο θέμα με το οποίο θα ασχοληθούν έχει μεγάλη σημασία για τον Πρίγκιπα Harry, ο οποίος έχει επενδύσει πολλά σε αυτό… Μιλάμε φυσικά για το Invictus Games, τον διαγωνισμό παραολυμπιακού τύπου που ιδρύθηκε απ’ τον ίδιο το 2014.

H Archewell Productions ανακοίνωσε την Τρίτη ότι δημιουργεί ένα ντοκιμαντέρ για το Netflix αφιερωμένο σε αυτούς τους αγώνες.

Ο τίτλος είναι “Heart of Invictus” και θα ακολουθήσει τους αθλητές καθώς προετοιμάζονται για τους αγώνες Invictus στη Χάγη της Ολλανδίας, που πρόκειται να πραγματοποιηθούν το 2022.

«Από τα πρώτα παιχνίδια Invictus το 2014, γνωρίζαμε ότι κάθε αγωνιζόμενος θα συνεισέφερε με τον δικό του εξαιρετικό τρόπο σε ένα μωσαϊκό ανθεκτικότητας και αποφασιστικότητας και αποφασιστικότητας», δήλωσε ο Πρίγκιπας Harry και συνέχισε:

Αυτή η σειρά θα δώσει σε κοινότητες σε όλο τον κόσμο πρόσβαση στις συγκινητικές και αναζωογονητικές ιστορίες αυτών των ανθρώπων, στον δρόμο τους προς την Ολλανδία τον επόμενο χρόνο

Πρόκειται για την πρώτη σειρά της Archewell Productions σε συνεργασία με το Netflix και το Ίδρυμα Invictus Games. Ο Harry δήλωσε ενθουσιασμένος για το ταξίδι και περήφανος για την κοινότητα Invictus.

Incredibly exited to tell you about HEART OF INVICTUS – a new docu-series from Archewell Productions that reveals the human stories and resilient spirit behind the Invictus Games. @WeAreInvictus pic.twitter.com/0CcWyiTHhm

Netflix UK & Ireland (@NetflixUK) April 6, 2021

Μάλιστα, ο Πρίγκιπας Harry αναμένεται να εμφανιστεί και στην κάμερα!

«Η σειρά πολλαπλών επεισοδίων θα δείχνει στους διαγωνιζόμενους καθώς εκπαιδεύονται, και στην πορεία θα αποκαλύψουν ισχυρές ιστορίες ανθεκτικότητας και ελπίδας. Η σειρά θα ακολουθήσει επίσης τους διοργανωτές καθώς εργάζονται για να προετοιμαστούν για τους αγώνες, που αναβλήθηκαν μέχρι την επόμενη Άνοιξη», σύμφωνα με όσα αναφέρει το Δελτίο Τύπου.

Η συμφωνία που έχουν υπογράψει η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry στο Netflix

Η Meghan και ο Harry υπέγραψαν μια πολυετή συμφωνία με το Netflix πέρυσι. Η εταιρεία παραγωγής τους είναι έτοιμη να δημιουργήσει ντοκιμαντέρ, ταινίες μεγάλου μήκους, εκπομπές και παιδικό πρόγραμμα αποκλειστικά για το Netflix.

«Οι ζωές μας, τόσο οι ανεξάρτητες, όσο και ως ζευγάρι μας, επέτρεψαν να κατανοήσουμε τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος: Του θάρρους, της ανθεκτικότητας και της ανάγκης για σύνδεση», ανέφεραν οι Meghan και Harry. «Μέσα από τη δουλειά μας με διαφορετικές κοινότητες και τα περιβάλλοντά τους, θέλουμε να δημιουργήσουμε περιεχόμενο που να ενημερώνει αλλά και δίνει ελπίδα».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Είναι επίσημο: Ανακοινώθηκε το πρώτο show των Sussexes στο Netflix! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα