Ευθύνες στους κυβερνώντες ρίχνει ο Μπουτάρης και τους καλεί να μην είναι εχθρικοί με την επιχειρηματικότητα

12:11 13/1/2016 - Πηγή: iPop

Την αντίδραση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, φαίνεται να προκάλεσε η αναβολή των έργων στις Σκουριές. Έτσι, ο κ. Μπουτάρης σημείωσε πως: «Η ελληνική κοινωνία και οι εκάστοτε κυβερνώντες θα πρέπει να πάψουν να είναι εχθρικοί προς την επιχειρηματικότητα ».

Τι είπε ο κ. Μπουτάρης;

Το τελευταίο περιστατικό με την Eldorado Gold είναι δείγμα εχθρικότητας της γραφειοκρατίας του Δημοσίου προς την επιχειρηματικότητα.

Και συμπλήρωσε: «θα πρέπει να σταματήσει ο εφιάλτης

της Δημόσιας Διοίκησης και θα πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη αποκέντρωση».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του είπε πως: «Στόχος όλων αυτή την περίοδο θα πρέπει να είναι η διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας».

Αξίζει να τονιστεί πως ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, Αθανάσιος Σαββάκης, εστιάσε στην προσπάθεια που κάνει το Χρηματιστήριο έτσι ώστε να παρουσιάσει στην ελληνική κεφαλαιαγορά δυναμικές εταιρείες της ελληνικής περιφέρειας.

Την ίδια στιγμή για πολιτικό σόου κατηγορεί την Eldorado Gold ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Π. Σκουρλέτης, ο οποίος σε συνέντευξη του το πρωί της Τετάρτης είπε αναφερόμενος στην εταιρία: «Έστελνε εκβιαστικά τελεσίγραφα προς την κυβέρνηση».

photo:Nikos Libertas/SOOC

The post Ευθύνες στους κυβερνώντες ρίχνει ο Μπουτάρης και τους καλεί να μην είναι εχθρικοί με την επιχειρηματικότητα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα