Δείτε πως διαμορφώθηκε ο χώρος στο Ίδρυμα Νιάρχου- Photos

12:13 16/11/2016 - Πηγή: iPop

Στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αναμένεται να μιλήσει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, το μεσημέρι της Τετάρτης. Το iPop.gr εξασφάλισε εικόνες από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου όσοι έχουν πρόκληση για να παραστούν στην ομιλία του Ομπάμα κάνουν ουρές.

Με καθυστέρηση αναμένεται να ξεκινήσει η ομιλία Ομπάμα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθώς αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη η ξενάγησή του Προέδρου στο μουσείο της Ακρόπολης.

Τα ελληνικά και τα ξένα μέσα αναμένουν την «ομιλία παρακαταθήκη»

του Προέδρου των ΗΠΑ.

Η συγκεκριμένη ομιλία του Αμερικανού Προέδρου αναμένεται να είναι μία από τις τελευταίες μεγάλες ομιλίες του ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, καθώς σε λίγο καιρό θα αναλάβει τα καθήκοντα του ο Ντ. Τραμπ.

Δείτε τις φωτογραφίες:Δείτε φωτογραφία από την αίθουσα που θα πραγματοποιηθεί η ομιλία:

Τα μέτρα ασφαλείας να σημειωθεί, πως είναι δρακόντεια.

Τι αναφέρει η πρόσκληση;

Στην πρόσκληση αναμένεται, πως μαζί τους θα πρέπει να έχουν τη διαπίστευση φυσικά την πρόκληση την ταυτότητα η διαβατήριο.

Αναγράφονται όμως και οδηγίες για το τι δεν πρέπει να έχουν μαζί τους.

Αυτά είναι:

ΚέρματαΜεγάλες τσάντες και βαλίτσεςDrones και άλλα μη επανδρωμένα συστήματα αεροσκαφώνΖώα (εκτός από αυτά που είναι σκύλοι «οδηγοί»)Ποδήλατα, καρέκλες, μπαλόνια, ψύκτες, ποτήρια, θερμικά ή μεταλλικά δοχείαΕμβλήματα ή σημαίες κάθε είδουςΟμπρέλεςΟποιαδήποτε αιχμηρά αντικείμενα, ή σουγιάδεςΦαγητό, υγρά, αναπτήρεςΆλλα επικίνδυνα αντικείμενα για την ασφάλεια.Διαβάστε επίσης:

Με «φρούριο» συνεχίζει να μοιάζει η Αθήνα λόγω της επίσκεψης Ομπάμα στην Ακρόπολη

The post Δείτε πως διαμορφώθηκε ο χώρος στο Ίδρυμα Νιάρχου- Photos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα