Έχεις χοντρούς αστραγάλους; Μπορείς να τους γυμνάσεις

08:02 23/10/2014 - Πηγή: iPop

Παρατηρείς εδώ και καιρό τα πόδια σου και οι αστράγαλοί σου δεν σου αρέσουν πολύ. Ναι, παραδέξου το! Έχεις χοντρούς αστραγάλους αλλά δεν έγινε και η καταστροφή του κόσμου. Υπάρχουν τρόποι να τους αδυνατήσεις σε μικρό χρονικό διάστημα και χωρίς να κάνεις μεγάλες αλλαγές στη διατροφή σου.

Με απλές ασκήσεις τις οποίες θα εντάξεις στην καθημερινότητά σου και με μία μικρή προσοχή στο διατροφικό πρόγραμμα που ακολουθείς θα δεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς χωρίς να κουραστείς σχεδόν καθόλου. Θα νιώθεις τα πιο πόδια πιο ελαφριά και ανακουφισμένα ενώ το πρήξιμο που έχουν θα εξαφανιστεί δια μαγείας.

Πώς θα «αδυνατήσεις» τους χοντρούς αστραγάλους;Μείωσε το αλάτι και γενικότερα τα πολλά καρυκεύματα που προκαλούν κατακράτηση υγρών. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπρηστείς και να νιώσεις καλύτερα από τις πρώτες κιόλας ημέρες.Ανέβα σκάλες: Όπως κατάλαβες η συγκεκριμένη άσκηση γυμνάζει ολόκληρο το πόδι σου. Ξεκινά από τους γλουτούς σου και φυσικά καταλήγει στους αστραγάλους σου.Γύμνασε τους μύες των αστράγαλων: Μπορείς την ώρα που κάθεσαι στον καναπέ να κάνεις κυκλικές ασκήσεις στην περιοχή των αστραγάλων. Κούνα τον αστράγαλό σου για τριάντα δευτερόλεπτα συνεχόμενα και στη συνέχεια χαλάρωσε για άλλα δέκα. Επανέλαβε την ίδια διαδικασία 2 με 3 φορές την ημέρα και θα δεις γρήγορα τα αποτελέσματά της.

The post Έχεις χοντρούς αστραγάλους; Μπορείς να τους γυμνάσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα