Έχεις μπλε μάτια; Αυτές είναι οι αποχρώσεις μαλλιών που θα τα κάνουν να λάμψουν

17:06 28/11/2021 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψη πριν δοκιμάσεις ένα νέο χρώμα μαλλιών: η συντήρηση, το πόσο εύκολο είναι να το πετύχεις με το φυσικό σου χρώμα και πώς θα φαίνεται με τον τόνο του δέρματός σου. Ένα πράγμα που ίσως ξεχνάς να λάβεις υπόψη είναι το χρώμα των ματιών σου. Τα μάτια σου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μυστικό κλειδί για το ποια χρώματα θα είναι πιο κολακευτικά για εσένα. Εάν λοιπόν έχεις μπλε μάτια, ποιες αποχρώσεις σου ταιριάζουν;

Η νοσταλγία για την δεκαετία του 2000 μέσα από τα

χτενίσματα που επέστρεψαν για τα καλά

Αποχρώσεις μαλλιών για μπλε μάτια: Ποιες είναι οι ιδανικές;

“Τα άτομα με μπλε μάτια έχουν πολλές επιλογές για χρώματα μαλλιών που μπορούν να τα κάνουν να ξεχωρίζουν”, λέει η Laura Gibson, καλλιτεχνική διευθύντρια του Rusk, στο POPSUGAR. Ο Hitomi Ikeda, κύριος colorist στο Rob Peetoom Salon στο Williamsburg, πρόσθεσε: “Όταν έχεις μπλε χρώμα ματιών, μπορείς λίγο πολύ να παίξεις με οποιαδήποτε απόχρωση ξανθών και καστανών μαλλιών. “Το ξανθό είναι ένα από τα πιο κοινά χρώματα μαλλιών για άτομα με μπλε μάτια, και φαίνεται υπέροχο γιατί είναι ένας συνδυασμός με φυσική εμφάνιση. Απλώς δείτε διασημότητες όπως η Gigi Hadid, η Taylor Swift και η Jasmine Sanders. Όμως η λίστα με τις κολακευτικές χρωματικές επιλογές δεν σταματά εκεί”.

“Τα χρώματα μαλλιών που συνήθως φαίνονται καλύτερα με τα μπλε μάτια είναι τα ξανθά πλατινέ, τα ξανθά της άμμου, τα ξανθά φραουλί, τα κόκκινα τζίντζερ, τα καστανόξανθα, τα καστανά εσπρέσο και τα σκούρα μαύρα“, λέει ο Matt Swinney, παγκόσμιος δημιουργικός διευθυντής της Rusk. Όλα αυτά τα χρώματα δίνουν την “τέλεια αντίθεση για να κάνουν τα μπλε μάτια να λάμπουν”, σύμφωνα με την Ikeda. Παραδείγματα διασημοτήτων περιλαμβάνουν την Alexandra Daddario, την Emma Stone και τη Megan Fox.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Έχεις μπλε μάτια; Αυτές είναι οι αποχρώσεις μαλλιών που θα τα κάνουν να λάμψουν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα