Δροσιστικό smoothie με κεράσι και μπανάνα

19:45 8/6/2020 - Πηγή: iPop

Όσο ζεσταίνει ο καιρός τόσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη για την αγαπημένη μας συνταγή για το απόλυτα δροσιστικό smoothie με κεράσι και μπανάνα. Γιατί όλοι μας θέλουμε κάτι που θα μας χορτάσει και ταυτόχρονα δεν θα μας κάνει να νοώσουμε βαρύ το στομάχι μας! Γι’ αυτό και σκεφτήκαμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτή την συνταγή!

3 πανεύκολα βήματα και έχεις στο ποτήρι σου ένα γευστικό smoothie! Μεγάλη πηγή θρεπτικών συστατικών, καθώς περιλαμβάνει φρούτα και δεν επιβαρύνει το πεπτικό σύστημα. Το δροσιστικό

smoothie με κεράσι και μπανάνα είναι κομμάτι της καθημερινής διατροφικής ρουτίνας μας ειδικά τώρα που ζεσταίνει ο καιρός και πρέπει να προσέχουμε περισσότερο!

Διάβασε όλα τα διατροφικά do’s and dont’s για όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία! 

Τα υλικά για τη συνταγή smoothie με κεράσι και μπανάνα:

Για 2 μερίδες

1 μπανάνα1 φλιτζάνι κεράσια1,5 ποτήρι γάλα αμυγδάλουΠώς θα το φτιάξεις;Καθαρίζουμε τα κεράσια από τα κουκούτσια, κόβοντας τα στη μέση.Βάζουμε τα καθαρισμένα κεράσια, την μπανάνα και το γάλα αμυγδάλου στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά και να έχουμε ένα λείο μείγμα.Σερβίρουμε σε ψηλό ποτήρι με χοντρό καλαμάκι.Προαιρετικά  αν θέλουμε κόβουμε 2 κεράσια στην μέση, αφαιρούμε το κουκούτσι και τα προσθέτουμε φρέσκα πριν το σερβίρουμε. Tips: Για να απολαύσεις το πιο δροσιστικό smoothie μπορείς να έχεις προνοήσει και να βάλεις την μπανάνα καθαρισμένη και κομμένη στην κατάψυξη να παγώσει! Έτσι θα έχεις παγωμένο smoothie χωρίς να προσθέσεις πάγο και να αλλοιώσεις την γεύση!Αν είσαι chocolate addict σαν εμάς μπορείς είτε να προσθέσεις μία κουταλιά κακάο στο μείγμα πριν το χτυπήσεις είτε να πάρεις κατευθείας σοκολατούχο γάλα αμυγδάλου.

Καλή σας απόλαυση και μην ξεχάσετε να μας στέιλετε τις φωτογραφίες με τα smoothies σας είτε σε DM στο instagram είτε σε story κάνοντας το @ipopgr mention!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες και μια ακόμα συνταγή:

3 smoothies για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σου

Το άρθρο Δροσιστικό smoothie με κεράσι και μπανάνα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα