Δοκιμασμένη με επιτυχία χαρακτηρίζει ο Σκουρλέτης την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ

10:57 2/1/2016 - Πηγή: iPop

Στην δοκιμασμένη και επιτυχημένη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, όπως την χαρακτήρισε, αναφέρθηκε σε συνέντευξη του το Σάββατο ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης.

Μετά τις πρωινές δηλώσεις του Πάνου Καμμένου που αναφέρονται στην στήριξη του προς τον Αλέξη Τσίπρα, ο Πάνος Σκουρλέτης τονίζει πως η συγκυβέρνηση έχει πετύχει εξηγώντας:

Δεν φοβάμαι διαφοροποίηση

στο επίπεδο της κοινοβουλευτικής ομάδας στα επόμενα νομοσχέδια.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στο ασφαλιστικό λέει:

Η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να παραδώσει τα όπλα στις διαπραγματεύσεις για το ασφαλιστικό. Στόχος της είναι να οικοδομήσει συμμαχίες στον ευρωπαϊκό χώρο, που θα μας επιτρέψουν να μη μειωθούν οι κύριες συντάξεις.

Εστιάζει επίσης και στην δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης επισημαίνοντας πως δεν προχωράει.

Και τονίζει:

Το πιο σημαντικό στην παρούσα φάση είναι η συναίνεση της κοινωνίας, από αυτήν έχει ανάγκη η κυβέρνηση, σε αυτό το πεδίο θα κριθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα έλεγα δε ότι το διάστημα από τις εκλογές μέχρι σήμερα μάλλον έχει μεγαλώσει η απόσταση ανάμεσα στην κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ ή το Ποτάμι.

Τέλος αναφέρεται στην Ένωση Κεντρώων και εξηγεί:

«Θεωρώ πολιτικά επιζήμια την εμμονή της στην ανάγκη δημιουργίας μιας οικουμενικής κυβέρνησης, σε σχέση δε με τις πολιτικές θέσεις του αυτό το κόμμα θυμίζει περισσότερο ένα κεντροδεξιό παρά ένα κεντρώο κόμμα όπως θέλει να αυτοπροσδιορίζεται».

The post Δοκιμασμένη με επιτυχία χαρακτηρίζει ο Σκουρλέτης την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα