Διώξε τις ρυτίδες χωρίς το χέρι του πλαστικού

09:02 24/4/2014 - Πηγή: iPop

Έχεις αρχίσει να εμφανίζεις λεπτές ρυτίδες στο μέτωπο και δυσανασχετείς; Από την άλλη δεν θέλεις να φτάσεις στο κατώφλι του πλαστικού χειρούργου. Τι κάνεις; Στρέφεσαι στη φύση και αφήνεσαι στα «μαγικά» της. Μάθε, πώς θα διώξεις τις ρυτίδες χωρίς το χέρι του πλαστικού και χωρίς να χρειαστεί να βάλεις το δικό σου χέρι βαθιά στην τσέπη.

Καθαριστικό από γάλα και μέλι

Το γάλα περιέχει γαλακτικό οξύ που βοηθά στον βαθύ καθαρισμό των πόρων του δέρματος και ως εκ τούτου, βοηθάει στην έκκριση φυσικού κολλαγόνου. Ταυτόχρονα οι υγραντικές ενώσεις που βρίσκονται στο μέλι είναι ικανές να απορροφούν

και να διατηρούν την υγρασία του δέρματος. Ως αποτέλεσμα, αυξάνεται η ελαστικότητα του δέρματος και μειώνονται οι ρυτίδες.

Διαδικασία:

Πάρε 1/2 κουταλιά της σούπας ακατέργαστου βιολογικού γάλα και ανακάτεψέ το με 1 κουταλιά της σούπας μέλι.

Βάλε το μείγμα στο μέτωπό σου και κάνε απαλό μασάζ. Κάν” το για 10 λεπτά και στη συνέχεια ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

Μείγμα χυμού λεμονιού και ζάχαρη

Ο χυμός λεμονιού έχει κιτρικό οξύ που βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και αναδεικνύει το μαλακό δέρμα, ενώ η βιταμίνη C που έχει το λεμόνι συμβάλλει στην παραγωγή του κολλαγόνου. Η ζάχαρη περιέχει γλυκολικό που βοηθά στην επιδιόρθωση του δέρματος.

Διαδικασία:

Ανακάτεψε 30 ml χυμό λεμονιού με 5 ml μαύρη ζάχαρη. Στη συνέχεια, κάνε μασάζ στο δέρμα για 10 λεπτά και ξέπλυνε με κρύο νερό.

Πλύνε το πρόσωπό σου με λάδι

Το λάδι περιέχει λινολεϊκό οξύ που διατηρεί ενυδατωμένο το δέρμα και βοηθά στη μείωση των ρυτίδων στο μέτωπό σου.

Διαδικασία:

Πάρε σπορέλαιο καρότου (δύο σταγόνες) και ανακάτεψέ το με 10 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Τρίψε το μείγμα για 30 δευτερόλεπτα στο μέτωπό σου και στη συνέχεια ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

The post Διώξε τις ρυτίδες χωρίς το χέρι του πλαστικού appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα