Δημόσια συγγνώμη απ’ τον Νίκο Χατζηνικολάου στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

17:05 11/3/2020 - Πηγή: iPop

Δημόσια συγγνώμη απ’ τον Νίκο Χατζηνικολάου στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο μετά την ανάρτηση του σεφ για την ψευδή είδηση ότι είναι σε σχέση με μια γιατρό απ’ τη Θεσσαλονίκη.

Μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews ότι ο σεφ έχει σχέση με τη γιατρό, Κρίστη Κάκκαλου, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανήρτησε ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram,

με το οποίο διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα έχουν γραφτεί.

«Μια κοπέλα “δημοσιογράφος” Ονόματι Αλεξάνδρα Αντωνίου πλάθει μια ολόκληρη ιστορία πάθους και έρωτα ο αρχισυντάκτης της #bouziotisvasilis φαντάζομαι την εγκρίνει, (κάπως έτσι πάει συνήθως) και την δημοσιεύει. Πρωτοσέλιδο σε ένθετο, 2 σελίδες γεμάτες λεπτομέρειες και πληροφορίες με φωτογραφίες κτλ… Ξεκαθαρίζω εκ των προτέρων ότι ο προβληματισμος δεν έχει να κάνει με το ότι αφορούσε το πρόσωπο μου. Ούτε με το ότι η κ Μαρία (η μαμά μου είναι αυτή) ήρθε ενώ έλειπα και διαβάζοντας όλα αυτά σφουγγαρισε ολόκληρο το σπιτι και σιδερωσε όλα τα πουκάμισα, ελπίζοντας ότι σύντομα θα της ανακοινώσω τα ευχάριστα. Το διακύβευμα είναι πολύ πιο ουσιαστικό. Είναι η εποχή που η “υπογραφή” έχει ξεθωριάσει τόσο πολύ? Εγώ ως χρονιος αναγνώστης πάντα έδινα σημασία και είχε για έμενα ειδικό βάρος ποιος υπογράφει το κείμενο, είτε με έβρισκε σύμφωνο είτε όχι», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Λίγες ώρες μετά την ανάρτησή του, ο Νίκος Χατζηνικολάου, θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη απ’ τον σεφ για το συγκεκριμένο δημοσίευμα στην εφημερίδα του.

Έτσι, έγραψε σε σχόλιο κάτω απ’ την ανάρτηση:

Αγαπητέ κύριε Κουτσόπουλε, σας ζητώ συγγνώμη για το λανθασμένο ρεπορτάζ των συνεργατών μου, οι οποίοι είχαν δημοσιογραφικό χρέος να επικοινωνήσουν μαζί σας πριν το δημοσιεύσουν. Η εφημερίδα θα δημοσιεύσει αυτήν την Κυριακή τη διάψευσή σας

Η δημόσια συγγνώμη απ’ τον Νίκο Χατζηνικολάου στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο:

Δες ακόμα:

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγραψε όσα σκέφτεσαι για τους δημοσιογράφους

Το άρθρο Δημόσια συγγνώμη απ’ τον Νίκο Χατζηνικολάου στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα