Διαρροή στοιχείων 22.000 μελών του ISIS (Photo & Video)

07:59 10/3/2016 - Πηγή: iPop

Στα χέρια μυστικών υπηρεσιών της Γερμανίας φαίνεται πως βρίσκονται στοιχεία από τις πραγματικές ταυτότητες 22.000 μελών του ISIS, όπως μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα.

Πιο συγκεκριμένα, οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες φέρονται να έχουν στην κατοχή τους μια λίστα με τις πραγματικές ταυτότητες 22.000 μελών του Ισλαμικού Κράτους, ενώ σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Guardian, η πρώτη επεξεργασία δείχνει 16 Βρετανούς, 4 Αμερικανούς, 6 Καναδούς κι μερικούς Γερμανούς και

Γάλλους πολίτες.

Ο Guardian γράφει ότι οι Βρετανοί αγνοούνται ή έχουν εντοπιστεί νεκροί.

The personal details of 22,000 Islamic State jihadis have been obtained by @SkyNews #ISfiles https://t.co/SLlhH4ZRA5 https://t.co/gVg3HrIzlL

Sky News (@SkyNews) March 10, 2016

Τι ακριβώς περιλαμβάνει το αρχείο;

Το αρχείο περιέχει ερωτηματολόγια που απαντούσαν όσοι περνούσαν τα σύνορα με την Συρία. Τα ερωτήματα σχετίζονταν με το όνομα, τον τόπο και την ημερομηνία γέννησης, το τηλέφωνο, την πατρίδα, το επίπεδο μόρφωσης αλλά και την ομάδα αίματος.

Γερμανικά Μέσα μεταδίδουν ότι περιλαμβάνονταν και ερωτήματα σχετικά με το κατά πόσον είναι έτοιμοι να γίνουν βομβιστές αυτοκτονίας ή είχαν προηγούμενες σχέσεις με εξτρεμιστικές οργανώσεις.

Ο Γερμανός ΥΠΕΣ σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε την ύπαρξη του αρχείου και τόνισε πως οι παραπάνω πληροφορίες που περιέχει θα βοηθήσουν στην πιο ευκρινή και γρήγορη έρευνα.

Τα ερωτηματολόγια είναι γραμμένα στην αραβική γλώσσα και έχουν την σφραγίδα του Ισλαμικού Κράτους.

The post Διαρροή στοιχείων 22.000 μελών του ISIS (Photo & Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα