Διαχρονικά μανικιούρ: Η έμπνευση που χρειάζεσαι για τα πιο κομψά και φινετσάτα νύχια!

17:03 7/8/2022 - Πηγή: iPop

Tα χέρια μας είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πολυτιμότερα εργαλεία μας. Τα χρησιμοποιούμε καθημερινά κάνοντας αρκετές δουλειές, κουράζοντας και καταπονώντας τα, και γι’ αυτό τους αξίζει μια καλή και συχνή περιποίηση. Σε αυτό βοηθάει το μανικιούρ, το οποίο υπάρχει στη ζωή των γυναικών, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ενώ τα τελευταία χρόνια συναντάται συχνά και στον αντρικό πληθυσμό. Τα περιποιημένα άκρα δεν είναι θέμα μόνο αισθητικής, αλλά και ψυχολογίας καθώς μπορούν από τη μια στιγμή στην άλλη να σου φτιάξουν τη διάθεση. Οι τάσεις στα χρώματα που επιλέγουμε για τα νύχια μας αλλάζουν συνεχώς, ωστόσο

υπάρχουν εκείνα τα διαχρονικά μανικιούρ, τα οποία παραμένουν all time classic στις προτιμήσεις μας, όσος καιρός και αν περάσει.

Δροσεροί συνδυασμοί καλοκαιρινών χρωμάτων στα νύχια που θα αναδείξουν το στιλ σου

Αυτά είναι τα πιο διαχρονικά μανικιούρ που αντέχουν στο πέρασμα των χρόνωνFrench manicure

Το γνωστό σε όλους μας γαλλικό μανικιούρ! Άλλες γυναίκες το θεωρούν αγαπημένο και κλασικό, ενώ μερικές άλλες ξεπερασμένο, ίσως και βαρετό. Ακόμη και αν βρίσκεσαι στη δεύτερη κατηγορία, οφείλεις να παραδεχτείς είναι ότι είναι αναμφισβήτητα κομψό. Δίνει την αίσθηση των καθαρών, περιποιημένων άκρων ενώ ταιριάζει απόλυτα σε απλές αλλά και επίσημες εμφανίσεις. Είναι ένα στυλ που ταιριάζει σε κάθε ντύσιμο ή περίσταση , σε κοντά ή μακριά νύχια και είναι τέλειο για όλους τους τόνους δέρματος.

View this post on Instagram

A post shared by nails_inspiration (@nails_nail_inspiration)

Nude αποχρώσεις

Οι γήινες αποχρώσεις που μοιάζουν αρκετά με το φυσικό χρώμα της βάσης των νυχιών έχουν το χαρακτηριστικό πως διατηρούνται πιο εύκολα σχετικά με τα σκούρα χρώματα, συνεπώς δεν χρειάζονται συνεχείς επισκέψεις στους ειδικούς. Οι γήινοι ή μπεζ τόνοι είναι απίστευτα ευέλικτοι και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε περίσταση, ενώ ταιριάζουν με τον τόνο κάθε επιδερμίδας.

View this post on Instagram

A post shared by nails_inspiration (@nails_nail_inspiration)

H homemade θεραπεία για να μακρύνουν γρηγορότερα τα νύχια σου

Κόκκινες αποχρώσεις

Δεν θα μπορούσαμε να συζητάμε για διαχρονικά μανικιούρ εάν δεν αναφερόμασταν στο πολυφορεμένο κόκκινο! Είναι ένα χρώμα που αποπνέει θηλυκότητα, αυτοπεποίθηση και κομψότητα, και αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να συγκαταλέγεται στη λίστα αυτή. Έτσι, ανεξάρτητα από το τι φοράς, να είστε σίγουρη ότι το κόκκινο χρώμα θα σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη!

View this post on Instagram

A post shared by nails_inspiration (@nails_nail_inspiration)

Το κλασικό και αγαπημένο μαύρο

Πολλές γυναίκες το αποφεύγουν από φόβο μήπως φαίνονται πολύ γκόθικ, αλλά είναι το χρώμα που συνδυάζεται κυριολεκτικά με τα πάντα και μπορείς να το φορέσεις παντού! Από την πιο απλή έξοδο, μέχρι την πιο επίσημη ή λίγο πιο ιδιαίτερη, το μαύρο μανικιούρ κουμπώνει με όλα.

View this post on Instagram

A post shared by nails_inspiration (@nails_nail_inspiration)

Baby pink

Το baby pink χρώμα στα νύχια έχει μια εξέχουσα θέση στις καρδιές των γυναικών, οι οποίες το επιλέγουν όλη τη διάρκεια του χρόνου και είναι ξεκάθαρα μία από τα πιο διαχρονικά μανικιούρ. Θεωρείται εξαιρετικά chic, ενώ δείχνει υπέροχο όποια εποχή και αν φορεθεί.

View this post on Instagram

A post shared by

Keywords
Τυχαία Θέματα