Δες τα λεμόνια με άλλο μάτι

13:34 3/4/2014 - Πηγή: iPop

Άνοιξε τα ντουλάπια σου στη κουζίνα, βγάλε το διχτάκι με τα λεμόνια και δες τα με άλλο μάτι! Τι εννοούμε θα μας πεις… τα λεμόνια μέχρι τώρα ήξερες ότι τα χρησιμοποιούμε για το λεμονάτο κοτόπουλο, για τη λεμονάδα και γενικά ότι έχει να κάνει με το φαγητό… και όμως το λεμόνι είναι υπερσύμμαχος και στην ομορφιά!

Άκου που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις!

Ενυδατική κρέμα

Βάλε μερικές σταγόνες από νερό καρύδας με λίγες σταγόνες λεμονιού και άπλωσε το μ’ ένα βαμβάκι στο πρόσωπο σου. Το νερό καρύδας

θα ενυδατώσει το δέρμα σου και το λεμόνι θα το καθαρίσει και θα το κάνει πιο λαμπερό!

Κρέμα για αγκώνες και γόνατα

Αν οι αγκώνες και τα γόνατα σου είναι ταλαιπωρημένα πάρε μισό λεμόνι και τρίψτα μ’ αυτό!

Σπυράκια

Τα λεμόνια έχουν αντιβακτηριακή δράση, οπότε είναι ιδανικά για την καταπολέμηση της ακμής και της εξαφάνιση των ενοχλητικών σπυριών! Στύψε ένα λεμόνι και μ ένα βαμβάκι ποτισμένο με το χυμό καθάρισε το πρόσωπο σου. Πάρε ένα δεύτερο βαμβάκι, βούτηξε το στο χυμό λεμονιού και άστο πάνω στο σπυράκι για 2 λεπτά. Σιγά σιγά θα δεις πως θα εξαφανιστεί το σπυράκι σου!

Λευκαντικό δοντιών

Μαγειρική σόδα και χυμός λεμονιού μαζί με μία οδοντόβουρτσα! Λευκότερα δόντια αμέσως! (Πέρα από αυτό για λεύκανση δοντιών σου έχουμε πει και αυτή τη λύση!)

Βήχας

Πιες λίγες σταγόνες λεμονιού όταν έχεις ξηρό βήχα και θα δεις πως θα μαλακώσει ο λαιμός σου! Αν δεν μπορείς το σκέτο λεμόνι βάλε και λίγο μέλι!

Λιπαρότητα προσώπου

Έχεις πολύ λιπαρό δέρμα στο πρόσωπο; Βάλε λεμόνι και θα δεις άμεση βελτίωση!

Χείλια

Βάλε σ ένα βαμβάκι χυμό λεμονιού, άπλωσε τα στα χείλια σου και ξέπλυνε τα το πρωί. Θα έχουν αφαιρεθεί τα νεκρά κύτταρα και θα έχεις χείλια… για φίλημα! ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν έχεις «σκασμένα» χείλια ή πληγές μην το δοκιμάσεις… δεν θα περάσεις καλά!

Νύχια

Αν τα νύχια σου είναι πολύ λεπτά και σπάνε, βάλε λίγο ελαιόλαδο με μερικές σταγόνες λεμονιού και πέρνα μία στρώση από αυτό πάνω στα νύχια σου! Θα δεις σχεδόν άμεσα διαφορά! (κάντο 2-3 φορές όμως!)

Μαλλιά

Θέλεις να κάνεις μερικές διακριτικές ανταύγειες χωρίς να πας στο κομμωτήριο; Βάλε λεμόνι! Βάλε στις τούφες που θέλεις να ανοίξεις το χρώμα τους χυμό λεμονιού πριν εκτεθείς στον ήλιο (Κορίτσια μιλάμε για Καλοκαίρι οκ;) και θα δεις ότι μέσα σε 3-4 μέρες θα έχει ανοίξει το χρώμα!

The post Δες τα λεμόνια με άλλο μάτι appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα