Δες πώς μπορείς να βλέπεις Netflix στο γραφείο χωρίς να σε παίρνει κανείς χαμπάρι!

15:37 11/7/2019 - Πηγή: iPop

Σίγουρα υπάρχουν στιγμές στο γραφείο, ειδικά τώρα το Καλοκαίρι, που κάθεσαι μπροστά στον υπολογιστή και βαριέσαι να κάνεις το οτιδήποτε! Ή απλά λόγω της εποχής δεν έχεις να κάνεις κάτι σπουδαίο και η δουλειά σου έχει τελειώσει μέσα στις τέσσερις πρώτες ώρες του ωραρίου σου. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να… λουφάρεις τις υπόλοιπες ώρες, ή τουλάχιστον εν γνώσει τους! Γι’ αυτό, βρήκαμε πώς μπορείς να βλέπεις Netflix

στο γραφείο χωρίς να σε παίρνει κανείς χαμπάρι!

To Netflix Hangouts είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι! Είναι ένα extension του Google Chrome, το οποίο κάνει την οθόνη του υπολογιστή σου να μοιάζει με conference call.

Ουσιαστικά, στα τρία παράθυρα είσαι εσύ και δύο ακόμα υποτιθέμενοι συνομιλητές σου, ενώ στο τέταρτο παράθυρο, κάτω δεξιά, υπάρχει μια οθόνη όπου υποτίθεται πως παρακολουθείς με προσοχή γιατί σου δείχνουν κάτι.

Τι βλέπεις εσύ στο τέταρτο παράθυρο κάτω δεξιά; Την αγαπημένη σου σειρά στο Netflix!

Πώς λειτουργεί;

Το συγκεκριμένο extension είναι το πρώτο προϊόν με το οποίο μπορείς εγγυημένα και χωρίς να σε καταλάβουν να βλέπεις Netflix στη δουλειά!

Είναι πολύ απλό στη χρήση! Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να κάνεις;

Πας στο Netflix και ξεκινάς να βλέπεις οποιοδήποτε show.Κλικάρεις το extension icon και το hangout call θα εμφανιστεί μπροστά σου.Απλά βλέπεις Netflix!

Από εκεί και πέρα η συμβουλή μας είναι να το παίζεις όσο πιο σοβαρός μπορείς, να κάνεις πού και πού ότι μιλάς για να πείσεις ότι βρίσκεσαι όντως σε conference call και να προσπαθείς να μην γελάς σε κάθε αστείο της κωμωδίας που βλέπεις γιατί θα σε καταλάβουν με τη μια!

Κατέβασε εδώ το Netflix Hangouts στον Google Chrome σου!

ΥΓ: Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για πιθανές απολύσεις εργαζομένων!

Keywords
Τυχαία Θέματα