Δεν αισθάνεσαι όμορφα με το σώμα σου, τι να κάνεις;

22:07 20/5/2016 - Πηγή: iPop

Δεν αισθάνεσαι όμορφα με το σώμα σου και για την ακρίβεια, το έχεις προχωρήσει το ζήτημα. Έχεις ξεπεράσει το στάδιο του αυτοοικτιρμού και του μαστιγώματος μέχρι τελικής πτώσεως, και έχεις περάσει σε μία τύποις σιωπηλή αποδοχή μίας δήθεν ανίατης κατάστασης, από την οποία δεν μπορείς να απεγκλωβιστείς. Οι καθρέφτες, οι χειρότεροι εχθροί σου, δεν θες να σε αντικρίζεις καν, βρίσκεις το σώμα σου άσχημο, έως και απωθητικό, και όσο για παραλίες; Όχι, αυτές δεν σε είδαν φέτος.

Του: ΜΙΧΑΛΗ ΧΟΡΕΥΤΑΚΗ

Γιατί, εκτός των άλλων, ντρέπεσαι και

για αυτό. Και προτιμάς να το κρύβεις, τιμωρώντας σε έτσι, με κάθε πιθανό μέσο. Πριν το πράγμα ξεφύγει και χρειαστεί να προχωρήσουμε σε πιο άμεσες και επαγγελματικές λύσεις, μήπως να το δούμε παρέα πιο ψύχραιμα; Απαλύνοντας κάπως την κατάσταση, θα έλεγα:

Δεδομένο πρώτο: βγάλε από το μυαλό σου τα αψεγάδιαστα καρα-ρετουσαρισμένα κορμιά των ιλουστρασιόν περιοδικών και των λογής celebrities. Στην καλύτερη, είναι αποτέλεσμα ψηφιακών επεξεργασιών, και στη χειρότερη, πρόκειται για ανθρώπους όπου το κορμί είναι το εργαλείο τους, βγάζουν χρήματα (και) από αυτό, και υποχρεούνται να το συντηρούν σε άψογη κατάσταση. Αλλά και πάλι, όχι, αψεγάδιαστο δεν είναι κανένα σώμα. Βάλε αυτό στο μυαλό σου και πάμε παρακάτω.Γίνε όσο πιο ειλικρινής μπορείς. Παραδεχόμενη ευθέως τι είναι αυτό πάνω σου που σε απωθεί και σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα. Η απάντηση ενδέχεται να μην είναι οφθαλμοφανής, όπως ας πούμε αν έχεις περιττά κιλά. Αλλά το να γνωρίζεις ακριβώς την πηγή του προβλήματος, και να μπορείς να το αρθρώσεις, δεν είναι κάτι αυτονόητο. Κι αν το καταφέρεις, τότε είσαι σίγουρα σε καλό δρόμο.Βάλε τον ιδανικό στόχο. Τι θες να βελτιώσεις; Τι πιστεύεις ότι σου λείπει; Με τι θα ήσουν ικανοποιημένη; Ποιο είναι το πρότυπο σου, εν προκειμένω; Αν έχεις κάτι πολύ συγκεκριμένο στο μυαλό σου, ναι, μπορείς να προσανατολιστείς στο πώς θα καταφέρεις να…

Διάβασε περισσότερα: Marymary.gr

The post Δεν αισθάνεσαι όμορφα με το σώμα σου, τι να κάνεις; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα