Δείτε το φιλί δύο Αμερικανών στρατιωτών μετά τον γάμο τους (Photo)

22:58 18/2/2016 - Πηγή: iPop

Δύο Αμερικανοί στρατιώτες μοιράστηκαν ένα φιλί λίγη ώρα μετά τον γάμο τους, με την επίμαχη φωτογραφία να γίνεται viral μέσα σε μόνο λίγες ώρες.

Την φωτογραφία δημοσίευσε το American Military Partner Association, που υποστηρίζει την LGBT κοινότητα στρατιωτών και βετεράνων.

Ο γάμος των δύο στρατιωτών έγινε πριν από λίγες μέρες στο Μιζούρι, με τον έναν να δηλώνει:

Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν στον έρωτα με την πρώτη ματιά, αλλά κάποιες φορές απλά το ξέρεις. Έτσι ένιωσα και ‘γω μαζί του

Ο σύντροφός

του έγραψε κάτω από το post του American Military Partner Association: «Είναι εκπληκτικό το συναίσθημα να σε κάνει κάποιος να νιώθεις χαρούμενος. Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια».

Σημειώνουμε πως τον Δεκέμβριο η ελληνική Βουλή ψήφισε το νομοσχέδιο για το Σύμφωνο Συμβίωσης δίνοντας την δυνατότητα στα ομόφυλα ζευγάρια να υπογράφουν από εδώ και στο εξής σύμφωνο συμβίωσης.

Δείτε εδώ το πρώτο ομόφυλο φιλί μέσα στη Βουλή, αλλά και τι είπαν τα μέλη της LGBT κοινότητας στο iPop.gr, λίγα 24ωρα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Σημειώνουμε πως σύμφωνα με επίσημες εκθέσεις του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και της Διεθνούς Αμνηστίας , από τα συνολικά καταγεγραμμένα εγκλήματα μίσους που αναφέρθηκαν το 2014, το ποσοστό εκείνων που διαπράχθηκαν εναντίον των λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφισεξουαλικών και τρανσεξουαλικών (ΛΟΑΤ – LGBT) , ανήλθε σε 16,6%, ενώ οι επιθέσεις ενάντια σε ομοφυλόφιλους άνδρες και λεσβίες, αποτελούν σταθερά τον τρίτο πιο συχνό στόχο επιθέσεων, κατά την τελευταία δεκαετία.

Ένας διαδραστικός χάρτης δείχνει το ακριβές χρονοδιάγραμμα, σύμφωνα με το οποίο τα ευρωπαϊκά κράτη νομιμοποίησαν το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών ή ακόμα και το μεταξύ τους γάμο.

Η Ολλανδία ήταν η πρώτη χώρα που νομιμοποίησε το γάμο ατόμων του ιδίου φύλου στον κόσμο, ακολουθούμενη από το Βέλγιο. Η Αγγλία και η Σκωτία αναγνώρισε νομικά, το γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου το 2014, και η Ιρλανδία το 2015.

The post Δείτε το φιλί δύο Αμερικανών στρατιωτών μετά τον γάμο τους (Photo) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα