Δείτε τα πρώτα λεπτά μετά την σύγκρουση των τρένων στην Γερμανία (Video)

00:08 10/2/2016 - Πηγή: iPop

Συγκλονιστικά είναι τα πρώτα λεπτά μετά την σύγκρουση των δύο τρένων στην Γερμανία. Επιβάτες προσπαθούν να βγουν από το τρένο, ακούγονται φωνές, ενώ φαίνονται και τραυματισμένοι άνθρωποι.

Οι νεκροί από το σιδηροδρομικό δυστύχημα ανέρχονται στους 10 και οι τραυματίες στους 81. 18 άτομα είναι σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, ενώ ένας αγνοείται.

Άγνωστη παραμένει η αιτία της πρόσκρουσης στη μονή γραμμή του Γερμανικού σιδηρόδρομου που άφησε πίσω της τουλάχιστον 10 νεκρούς –ανάμεσα στους οποίους είναι και οι δύο οδηγοί- και δεκάδες τραυματίες. Οι αρχές εξηγούν πως το κουτί

για την σηματοδότηση είχε ελεγχθεί την περασμένη εβδομάδα.

Λίγο νωρίτερα, σε συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Μεταφορών, γνωστοποιήθηκε πως η σιδηρογραμμή επί της οποίας συγκρούσθηκαν τα δύο τρένα είναι εξοπλισμένη μ’ ένα ειδικό σύστημα πρόληψης: «Έχουμε να κάνουμε με μια σιδηρογραμμή που διαθέτει το σύστημα PZB 90 το οποίο εξασφαλίζει αυτόματα ότι τα τρένα δεν συγκρούονται μεταξύ τους, καθώς τα υποχρεώνει να φρενάρουν», εξήγησε ο υπουργός Μεταφορών Alexander Dobrindt και συμπλήρωσε ότι ποτέ του δεν φανταζόταν ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.

The post Δείτε τα πρώτα λεπτά μετά την σύγκρουση των τρένων στην Γερμανία (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα