Χρ. Σπίρτζης για τηλεοπτικές άδειες: «Αποδείξαμε πως δεν θα χαριστούμε ούτε στη μάνα μας»

12:43 27/9/2016 - Πηγή: iPop

Σε διευκρινίσεις για τη στάση που κρατά η Κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες προέβη ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Χρήστος Σπίρτζης: «Η αποχώρηση Καλογρίτσα αποδεικνύει ότι δεν θα χαριστούμε ούτε στη μάνα μας».

Ο Υπουργός παράλληλα δεσμεύτηκε για την απόλυτα διαφάνεια του διαγωνισμού. Τόνισε, μάλιστα, πως ακόμα και μετά την αποχώρηση του συνεχίζει να έχει φιλική σχέση με τον Γ. Καλογρίτσα και ανέφερε: «Είχα πει το αυτονόητο προ ημερών

ότι οι αρμόδιες επιτροπές θα εξετάσουν και δεν θα χαριστούν σε κανέναν, ο νόμος θα τηρηθεί κατά γράμμα, όπως αποδείχτηκε τελικά από το γεγονός ότι ο κ. Καλογρίτσας ζήτησε παράταση και δεν τη δώσαμε».

Εν συνεχεία, ο Υπουργός απεύθυνε κάλεσα σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ να σταματήσουν να είναι υπάλληλοι καναλιών.

Ο Χρ. Σπίρτζης μίλησε για την αντιπαράθεση στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ., Άδωνι Γεωργιάδη επισημαίνοντας:

Όταν έφυγα από τη Βουλή ο κ. Γεωργιάδης μου έκανε αήθη επίθεση. Τι να απαντήσω για τον κ. Γεωργιάδη είναι δύσκολο να απαντήσεις. Στη Ν.Δ. έχουν παρεισφρήσει ακροδεξιές λαϊκίστικες δυνάμεις

Για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών μίλησε και ο Π. Κουρουμπλής ο οποίος ξεκαθάρισε: « Κάποιοι θέλουν πάση θυσία να ακυρωθεί ο διαγωνισμός» και συμπλήρωσε:

Ο νόμος είναι σαφής. Ή δεν τον έχουν διαβάσει κάποιοι, ή θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις

«Είχε χτισθεί ένα «στόρι» ότι εδώ η κυβέρνηση μαγειρεύει, μεθοδεύει, προωθεί τους δικούς της κλπ. Τώρα όμως, με την αποχώρηση του κ. Καλογρίτσα, καταρρέει όλο αυτό το παραμύθι, γιατί υπήρχε ένα ολόκληρο σύστημα της διαπλοκής που βολευόταν με τους συγκεκριμένους καναλάρχες, που στόχευε να ακυρωθεί η διαδικασία για να μην πληρώσουν κάποιοι» δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών και συμπλήρωσε:

Κάποιοι θέλουν πάση θυσία να ακυρωθεί ο διαγωνισμός

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Πάνος Κουρουμπλής σημείωσε:

«Όσοι διαπιστωθεί, μετά την εκδίκαση των ενστάσεων και τον έλεγχο του πόθεν έσχες, ότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου, όλοι αυτοί θα χάσουν την προκαταβολή των αρκετών εκατομμυρίων».

photo:Menelaos Myrillas / SOOC

The post Χρ. Σπίρτζης για τηλεοπτικές άδειες: «Αποδείξαμε πως δεν θα χαριστούμε ούτε στη μάνα μας» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα