Χολιγουντιανή καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών από το Λιμενικό(Vid)

18:52 8/4/2017 - Πηγή: iPop

Βγαλμένο από ταινία δράσης του Hollywood είναι το βίντεο με την καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών από τις δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος, που είδε το φως τη δημοσιότητας νωρίτερα σήμερα.

Όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο, ένα ελικόπτερο του Λιμενικού ρίχνει προειδοποιητικές βολές δίπλα στο σκάφος των εμπόρων ναρκωτικών, προκειμένου να σταματήσουν. Λόγο αργότερα ένα σκάφος του Λιμενικού πλησιάζει τους εγκληματίες και τους συλλαμβάνει.

Οι

προειδοποιητικές βολές περνούν ξυστά από το σκάφος με τα ναρκωτικά όπως θα δείτε και εσείς και όλη η καταδίωξη γίνεται με μεγάλη ένταση αφού οι κακοποιοί φαίνεται πως ήταν αποφασισμένοι να μην σταματήσουν στο σήμα, γεγονός που μαρτυρά τον καθημερινό κίνδυνο που διατρέχουν οι άντρες και οι γυναίκες του Λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το λιμενικό, εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα που δραστηριοποιούνταν στην μεταφορά με ταχύπλοα σκάφη μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών μεταξύ της Αλβανίας, της Ιταλίας και της Ελλάδας με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους στην Ευρώπη.

Παράλληλα με την καταδίωξη έγιναν και επιχειρήσεις σε χερσαίο έδαφος από την Ελληνική Αστυνομία με αποτέλεσμα τη σύλληψη επτά ατόμων, δύο Ελλήνων και πέντε Αλβανών.

Δείτε το βίντεο με την κινηματογραφική καταδίωξη:

Photo-Video/Πηγή: hcg.gr

The post Χολιγουντιανή καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών από το Λιμενικό(Vid) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα