Μπρος γκρεμός και πίσω μπλόκα

16:13 31/1/2016 - Πηγή: iPop

Αποφασισμένοι να μην κάνουν βήμα πίσω εμφανίζονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι όλης της χώρας που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους σε κεντρικές οδικές αρτηρίες σε όλη την Ελλάδα και προχωρούν καθημερινά σε πολύωρους αποκλεισμούς δρόμων.

Τη Δευτέρα αναμένονται νέες συνελεύσεις στις οποίες όπως έχουν προαναγγείλει θα κορυφώσουν τις αντιδράσεις τους εάν δεν αποσύρει η κυβέρνηση το νομοσχέδιο Κατρούγκαλου και δεν αρχίσει διάλογος από μηδενική βάση.

Ζητούν μάλιστα τη σύσταση διακομματικής επιτροπής στη Βουλή

στην οποία θα μετέχουν και οι ίδιοι, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα αιτήματά τους.

Σε διαφορετική περίπτωση προειδοποιούν ότι θα κατέλθουν με τα τρακτέρ τους στο Σύνταγμα.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή ομάδα αγροτών προπηλάκισε έντονα τους κυρίους Μάρδα και Φάμελο που είχαν προγραμματισμένη ομιλία στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης.

Επίσης οι παραγωγοί στη Βιάννο έστησαν μπλόκο σε δρόμο από τον οποίο θα περνούσε ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, που βρίσκεται στην Κρήτη για τα εγκαίνια Μουσείου Ολοκαυτώματος στην περιοχή.

Οι αγρότες, κρατώντας πανό, εξέφρασαν στον υπουργό τη διαμαρτυρία τους για το ασφαλιστικό, τονίζοντας ότι βρίσκονται πλέον σε απόγνωση και θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους ενώ ζήτησαν από τον κ. Κουρουμπλή να μεταφέρει τα αιτήματά τους στην κυβέρνηση.

Το Μαξίμου την ίδια ώρα δηλώνει έτοιμο να προχωρήσει σε βελτιώσεις του νομοσχεδίου ωστόσο αποκλείει την απόσυρσή του και αλλαγές στη βασική του φιλοσοφία.

The post Μπρος γκρεμός και πίσω μπλόκα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα