Μπαράζ συλλήψεων για το κύκλωμα των Ρομά- Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ.

16:40 19/1/2017 - Πηγή: iPop

Επί ποδός συνεχίζει να βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. που την Πέμπτη συνέλαβε ακόμα έξι άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στο κύκλωμα των Ρομά. Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες των Αρχών τρία αρχηγικά μέλη.

Τα μέλη των εγκληματικών οργανώσεων όπως επιβεβαιώθηκε από τα κλοπιμαία που βρέθηκαν διέπρατταν ληστείες και κλοπές σε σπίτια, εταιρείες και μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών, σε όλη την Ελλάδα.

Να τονίσουμε, πως επίσης την Παρασκευή εντοπίστηκαν χώροι και οικίες όπου οι δράστες έκρυβαν τα κλοπιμαία.

Η

σημερινή έρευνα πραγματοποιήθηκε μετά από παραγγελία του ειδικού ανακριτή που ερευνά την υπόθεση. Έρευνες έγιναν Αττική, καθώς και σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Βέροια. Όπως έγινε γνωστό σνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, τα τρία αρχηγικά μέλη και συγκεκριμένα ένας 34χρονος στο Καματερό, ένας 36χρονος στον Πειραιά και ένας 46χρονος στη Μάνδρα.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν στην Αθήνα αλλά και στη Λάρισα τρία επιπλέον άτομα, ηλικίας 32, 35 και 65 ετών, για παράβαση του νόμου περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Στα σπίτια και στα κρησφύγετα των ληστών εντοπίσθηκε πλήθος κοσμημάτων των οποίων η αξία υπερβαίνει το 1.000.000 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 76.070 ευρώ, 700 χρυσές λίρες, πλήθος πολυτελών ρολογιών, μια κυνηγετική καραμπίνα, ένα πιστόλι με τρεις γεμιστήρες, πλήθος φυσιγγίων, ποσότητα κάνναβης βάρους δεκατεσσάρων γραμμαρίων και ένα καταγραφικό κάμερας.

Οι συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Διαβάστε επίσης:

Έρευνες σε σπίτια και θυρίδες για το κύκλωμα των Ρομά- Συνελήφθησαν δύο αρχηγικά μέλη

The post Μπαράζ συλλήψεων για το κύκλωμα των Ρομά- Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαράζ, Ρομά- Επί, ΕΛ ΑΣ,baraz, roma- epi, el as