Μπαράζ αντιδράσεων για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά- Συμφωνούν με τον Καμμένο Βούτσης- Καματερός

12:03 26/5/2016 - Πηγή: iPop

Μετά τον Πάνο Καμμένο, την πεποίθηση του πως η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά αγγίζει τα όρια της αντισυνταγματικότητας εξέφρασε και ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης κατά τη διάρκεια συνέντευξης του το πρωί της Πέμπτης. Ενώ επίσης αν και συνήθως, όπως είπε διαφωνεί με τον Υπ. Αμύνας αυτή τη φορά συμφωνεί και ο Ηλ. Καματερός.

Ο Πρόεδρος της Βουλής

ανέφερε χαρακτηριστικά «Εγώ δεν θα το έλεγα όπως το είπε ο Πάνος Καμμένος, όμως το μέτρο είναι πολύ προβληματικό» και πρόσθεσε:

Μας είχε σοκάρει πέρυσι το καλοκαίρι που το διαπραγματευόμασταν, η επιμονή των εταίρων να επιβληθεί. Φαινόταν ότι είχε στοιχεία ανταγωνιστικότητας

Επίσης ο Πρόεδρος της Βουλής σημείωσε «τώρα μπαίνουμε σε ένα κύκλο διακυβέρνησης. Κλείνει ο κύκλος της διαπραγμάτευσης. Τώρα δοκιμάζεται η Αριστερά στην Ελλάδα» και τόνισε:

Δεν προβλέπω κανενός είδους σύγκλιση η διεύρυνση με άλλα κόμματα. Μόνοι μας ψηφίσαμε και πήραμε όλο το κόστος, ουδείς πρόσθεσε την ψήφο του, αν και δεν την ζητήσαμε κιόλας

Συμφωνεί και ο Ηλίας Καματερός:

Από την πλευρά του και ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Καματερός, δήλωσε πως η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι ένα μέτρο «απαράδεκτο» και όπως τόνισε «καταργεί τη νησιωτικότητα».

Μάλιστα, ο Βουλευτής τόνισε πως και διαφωνεί με τις απόψεις του Υπουργού Εθνικής Αμύνης αυτή τη φορά συμφωνεί μαζί του.

«Ο κύριος Καμμένος είπε μέχρι και αντισυνταγματικές κάποιες ρυθμίσεις για τον ΦΠΑ στα νησιά. Παρότι διαφωνώ συνήθως μαζί του αυτή τη φορά συμφωνώ. Μπορεί να μην έλεγα εγώ τον όρο αντισυνταγματικό αλλά ήταν απαράδεκτο το μέτρο και καταργεί τη νησιωτικότητα. Και ξέρουμε όλοι κάτω από ποιες πιέσεις το ψηφίσαμε» δήλωσε ο Ηλίας Καματερός.

The post Μπαράζ αντιδράσεων για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά- Συμφωνούν με τον Καμμένο Βούτσης- Καματερός appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα