Αστυνομικός ομολόγησε τη δολοφονία οδηγού ταξί στην Καστοριά

09:25 11/3/2017 - Πηγή: iPop

Ένας αστυνομικός συνελήφθη απ’ τις Αρχές και ομολόγησε τη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά. Την είδηση επιβεβαίωσε και η ΕΛ.ΑΣ. με ανακοίνωσή της.

O αστυνομικός ομολόγησε τη δολοφονία του οδηγού ταξί, με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές.

Σημειώνεται

ότι ο αστυνομικός υπηρετούσε στην Αθήνα και πήγε με μετάθεση στην Καστοριά, όπου υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και εντάχθηκε στην Ομάδα Πρόληψης και καταστολής Εγκληματικότητας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Για τη χθεσινή δολοφονία του 52χρονου ημεδαπού στη Λεύκη Καστοριάς συνελήφθη 30χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος υπηρετεί της διεύθυνσης αστυνομίας Καστοριάς. Η προανάκριση συνεχίζεται, διερευνώνται τα αίτια

Ο 52χρονος άνδρας έπεσε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής στη Λεύκη Καστοριάς. Η σορός του βρέθηκε στις 20:45 και οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο ότι έφερε δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο, το ένα στην κροταφική χώρα και το άλλο στην πλάτη.

Ο ταξιτζής βρέθηκε έξω απ’ το όχημά του, σε απόσταση περίπου 50 μέτρων.

Η οικογένειά του τον αναζητούσε απ’ το απόγευμα της Παρασκευής.

Το όπλο ήταν 45άρι, ενώ αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το όπλο βρέθηκε στο σπίτι του ειδικού φρουρού, ο οποίος βρίσκεται στα χέρια των Αρχών κι έχει ομολογήσει.

Η ΕΛ.ΑΣ. είναι επί ποδός μετά τη δολοφονία ενός οδηγού ταξί στην Κηφισιά και την απόπειρα δολοφονίας ενός ακόμα ταξιτζή στην ίδια περιοχή. Ο δράστης της Κηφισιάς καταζητείται.

The post Αστυνομικός ομολόγησε τη δολοφονία οδηγού ταξί στην Καστοριά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα