Απόπειρα απόδρασης από τον Κορυδαλλό

18:37 22/2/2016 - Πηγή: iPop

Νέα απόπειρα απόδρασης σημειώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, από τις φυλακές του Κορυδαλλού το απόγευμα της Κυριακής.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το iPop.gr με το γραφείο Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας το γεγονός δεν επιβεβαιώθηκε και τονίστηκε πως: «Αν θεωρητικά ισχύει το εν λόγω συμβάν θα βγει σχετική ανακοίνωση».

Όπως τονίζουν οι πληροφορίες που μεταδίδουν τα ελληνικά Μέσα, η επιχείρηση απόδρασης με ελικόπτερο

από τις φυλακές Κορυδαλλού η οποία επετράπη τελευταία στιγμή είναι αρκετά πιθανό να σχετίζεται με την υπόθεση του τρομοκράτη, Νίκου Μαζιώτη.

Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες, πίσω από την πιθανή απόπειρα απόδρασης μπορεί να βρίσκεται η σύντροφός του Νίκου Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα, η οποία τα τελευταία τρία χρόνια αναζητείται.

Το ελικόπτερο φαίνεται να ξεκίνησε από πολυτελές ξενοδοχείο της Ερμιονίδας και τελικά προσγειώθηκε στην περιοχή των Ερυθρών η οποία βρίσκεται κοντά στη Θήβα. Βέβαια, ο στόχος του δεν επιτεύχθηκε, καθώς, το ταξίδι του σταμάτησε όταν ο πιλότος αντέδρασε και σημειώθηκαν πυροβολισμοί.

Ο πιλότος του ελικοπτέρου που σημειώθηκε η πειρατεία έχει αναγνωρίσει πως η μεταμφιεσμένη γυναίκα ήταν η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη. Το ελικόπτερο διερευνάται καθώς η γυναίκα άφησε μέσα την περούκα της.

Ο τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης είχε εξαφανισθεί το καλοκαίρι του 2012, ενώ δύο χρόνια αργότερα συνελήφθη στο Μοναστηράκι.

Αξίζει να τονιστεί πως παρόμοια απόδραση η οποία, όμως είχε στεφθεί με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2006, αλλά και τον Φεβρουάριο του 2009 που απέδρασαν οι Βασίλης Παλαιοκώστας και ο Αλκέτ Ριζάι αντίστοιχα. Ενώ, τον Απρίλιο του 2013 προσπάθησε με ελικόπτερο να αποδράσει από τις φυλακές των Τρικάλων και ο Παν. Βλαστός, χωρίς, όμως, να τα καταφέρει.

The post Απόπειρα απόδρασης από τον Κορυδαλλό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα