Αποκλειστικά για άντρες: Πώς θα καταλάβεις αν είναι η μία και μοναδική;

13:21 19/4/2017 - Πηγή: iPop

Η αγάπη είναι περίπλοκη. Πώς ξέρεις ότι η γυναίκα που είσαι μαζί τώρα είναι η μία και μοναδική; Απλά το ξέρεις ή υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου;

Μήπως υπάρχει κάποιου είδους λίστας ή οδηγός;

Η αγάπη φαίνεται μυστηριώδης και ίσως ακόμη και αδύνατο να προσδιοριστεί. Οι άνθρωποι λένε συχνά ότι οι λέξεις αδυνατούν να συλλαμβάνουν επαρκώς την αγάπη.

Η αγάπη είναι ένα φυσικό, λογικό αποτέλεσμα συνάντησης δύο συμβατών ψυχών. Το πραγματικό ερώτημα είναι: «Είναι το σωστό άτομο»;

Μπορείς να βρεις την απάντηση μέσα από μερικές
απλές ερωτήσεις!Έχει βελτιωθεί η ζωή σου από τότε που την γνώρισες;

Είσαι πιο ευτυχισμένος; Έχεις περισσότερες προοπτικές για τη ζωή; Μήπως τα προβλήματά σου φαίνονται λιγότερο δύσκολα και πιο διαχειρίσιμα; Έχεις περισσότερες καλές μέρες από κακές μέρες τώρα; Αν όλα αυτά είναι αλήθεια, τότε υπάρχει μία μεγάλη πιθανότητα να είναι η μία.

Χαμογελάς κάθε φορά που την βλέπεις, την σκέφτεσαι ή της μιλάς;

Αν το κάνεις, τότε είσαι ερωτευμένος – και αυτό είναι πραγματικά το πιο σημαντικό σημάδι. Αν αισθάνεσαι ευτυχής μόνο που σκέφτεσαι την ύπαρξή της, τότε αυτό που έχετε είναι αληθινή αγάπη. Αν η σκέψη της σου κάνει την ημέρα σου λίγο καλύτερη, τότε είσαι σε καλό δρόμο. Χωρίς αυτά τα συναισθήματα, δεν πρόκειται ποτέ να αναπτυχθεί απαραίτητη εγγύτητα για μια βιώσιμη σχέση.

Μπορείς να της μιλάς για ώρες χωρίς να βαριέσαι;

Το σεξουαλικό πάθος είναι σίγουρα σημαντικό σε μια ρομαντική σχέση. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν πιο σημαντικοί παράγοντες για να δούμε. Για παράδειγμα, είναι σημαντικό η σύντροφός σου να σε διεγείρει πνευματικά – και το αντίστροφο. Η συνομιλία και η συντροφικότητα είναι αυτό που θα σας κρατήσει μαζί. Η αγάπη και η φιλία θα κάνουν τη σχέση σας καλύτερη.

Είναι εκεί για εσένα;

Το κλειδί για την εξεύρεση μιας καταπληκτικής συντρόφου είναι να βρεις κάποια που θα έχει ξεχωριστό ρόλο στην ζωή σου. Μήπως πραγματικά η σύντροφός σου, είναι και η φίλη σου; Μήπως είναι εκεί για εσένα όταν την χρειάζεσαι να είναι; Μήπως είναι κάποια που σε στηρίζει, σε παρακινεί και σε κρατά σε καλό δρόμο; Είναι αλήθεια ότι οι άνθρωποι στις σχέσεις πρέπει να διατηρήσουν την προσωπική τους ταυτότητα. Αλλά αν η γυναίκα που είστε μαζί φαίνεται να προτιμά χώρο μακριά από εσένα απ’ το να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί σου, τότε λυπάμαι, αλλά δεν θα μείνει για πολύ καιρό ακόμη.

Σου έχει ανοιχτεί και σε έχει αφήσει να μπεις στην ζωή της;

Kάποιοι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ανοιχτούν, ακόμη και με τους ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται. Αλλά μερικοί άνθρωποι απλά δεν θα είναι ποτέ ευάλωτοι. Μερικές φορές οι άνθρωποι δεν μπορούν να ανοιχτούν, επειδή γνωρίζουν κατά βάθος ότι αυτό που αισθάνονται δεν είναι αληθινή αγάπη. Μήπως αυτή η αγάπη δεν υπάρχει πραγματικά; Καταλαβαίνουμε ότι την αγαπάς, αλλά είναι σωστή αυτή που αγαπάς; Ο τρόπος που την αγαπάς μπορεί να είναι πολύ διαφορετικός από τον τρόπο που σε αγαπά. Αλλά αν αμφισβητήσεις το κατά πόσον ή όχι σε αγαπάει, νομίζουμε ότι ξέρεις ήδη την απάντηση. Απλά δεν θέλεις να αποδεχθείς την πραγματικότητα. Χρειάζεσαι μια γυναίκα στη ζωή σου που σε αγαπά με κάθε τρόπο.

The post Αποκλειστικά για άντρες: Πώς θα καταλάβεις αν είναι η μία και μοναδική; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα