Απλά κόλπα που θα αφαιρέσουν κιλά από το βάρος σου

21:13 3/12/2016 - Πηγή: iPop

Θες πολύ να αδυνατήσεις και αυτή την φορά το έχεις πάρει απόφαση και έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου πως το βάρος σου θα φτάσει εκεί που έχεις φανταστεί. Για να κάνουμε πιο εύκολη τη διαδικασία απώλειας κιλών εμείς είμαστε εδώ και σου δώσουμε τις συμβουλές μας.

Μικρά κόλπα τα οποία θα αφαιρέσουν κιλά από το βάρος σου:Πιες νερό και γενικότερα πολλά υγρά: Μην νομίζεις πως αν το κάνεις θα πρηστείς γιατί θα συμβεί ακρινώς το αντίθετο.
Μην ξεχνάς τα λαχανικά σου: Σε κάθε γεύμα σου, ακόμα και το πρωινό, καλό θα ήταν να έχεις έστω μια μερίδα λαχανικών.Μείωσε τη ζάχαρη στον καφέ: Σταμάτα να πίνεις
τον καφέ σου γλυκό και προσπάθησε να μειώσεις τη ζάχαρη.
Βάλε στα γλυκά σου γλυκαντικό: Θες οποσδήποτε γλυκό; Μην μπεις στη διαδικασία να αγοράσεις κάποιο έτοιμο φτιάξε το δικό σου και βάλε φυσικά γλυκαντικά, όπως στέβια.
Ξέχνα τα ποτά και τα ξενύχτια: Για να δουλέψει ο μεταβολισμός σου γρηγορότερα πρέπει να ξεκουράζεσαι αρκετά και φυσικά για να αδυνατήσεις πρέπει να σταματήσεις ή έστω να μειώσεις το ποτό.
Για ΄σένα νοιάσου και γυμνάσου: Βάλε στη ζωή σου τη γυμναστική. Ξέχνα το αυτοκίνητο και περπάτα όσο πιο πολύ μπορείς καθημερινά.

The post Απλά κόλπα που θα αφαιρέσουν κιλά από το βάρος σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα