Απίστευτο: Περιοδικό σημαδεύει τον Trump στο κεφάλι και αναρωτιέται στο εξώφυλλο «Γιατί όχι;»

13:32 8/2/2017 - Πηγή: iPop

Με κάθε τρόπο προσπαθούν στην Ιρλανδία να δείξουν την αντίθεση τους στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump. Έτσι, το περιοδικό Village κυκλοφορεί μ΄ένα εξώφυλλο το οποίο δείχνει τον στόχο στον κρόταφο του Trump και στον τίτλο του διερωτάται «Γιατί όχι;».

Στο άρθρο, το οποίο δημοσιεύεται από το Ιρλανδικό περιοδικό, αναλύονται τα υπέρ αλλά

επίσης και τα κατά μίας ενδεχόμενης δολοφονίας του Προέδρου των ΗΠΑ, ενώ στο τέλος του ο αρθρογράφος οδηγείται στο συμπέρασμα, πως αυτό θα ήταν λάθος.

Στο σχετικό άρθρο του περιοδικού Village το οποίο παρουσιάζει τον στόχο να βρίσκεται στον κρόταφο του Trump αναλύεται η προσωπικότητα του και χαρακτηρίζεται «φορέας μίσους, αντιδημοκρατικός, αντιφιλελεύθερος» αλλά παράλληλα και ιδιαίτερα εχθρικός προς την ελευθερία του Τύπου. Επίσης, γίνεται αναφορά στο μίσος το οποίο φέρεται, πως έχει κατά των γυναικών.

Βέβαια, το editiorial το οποίο τελικά σημειώνει, πως η δολοφονία του Προέδρου των ΗΠΑ θα ήταν λάθος, αναρωτιέται για το τι πρέπει να γίνει με τον Donald Trump και τονίζει χαρακτηριστικά:

Ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι αυτός που αποξενώνει τους φίλους και εξοργίζει παράλληλα τους εχθρούς», ενώ εκτιμά, ότι:

Είναι διαθέσιμος να παραβιάσει το Σύνταγμα, να πλουτίσει παράνομα, και να έρθει ανά πάσα ώρα και στιγμή σε ρήξη με τους συμμάχους

Το άρθρο του περιοδικού, τελικά καταλήγει στο συμπέρασμα πως «πρέπει μείνουμε στην δημοκρατία αυστηρά και, εφ’όσον είναι αναγκαίο».

Αξίζει να τονίσουμε, πως αν και γενικά τα άρθρα του περιοδικού δεν έχουν σχεδόν καθόλου σχόλια το συγκεκριμένο έχει συγκεντρώσει πάνω από 500.

The post Απίστευτο: Περιοδικό σημαδεύει τον Trump στο κεφάλι και αναρωτιέται στο εξώφυλλο «Γιατί όχι;» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα