Απέβαλε η Super Κική – Το μήνυμα που έστειλε από το Instagram της

16:03 28/7/2022 - Πηγή: iPop

Σε μία πολύ δυσάρεστη ενημέρωση προχώρησε η Super Κική, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η οποία ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι απέβαλε.

Η γνωστή influncer έκανε γνωστή την αποβολή της το μεσημέρι της Πέμπτης 28/7, μέσα από ένα Instagram story και ζήτησε από το κοινό της να μην της μιλήσει για το συγκεκριμένο

θέμα, εξηγώντας πως όταν νιώσει έτοιμη θα το κάνει από μόνης της.

Επιπλέον, η Super Κική αποδημοσίευσε από τον λογαριασμό της τη φωτογραφία με το υπερηχογράφημα, με την οποία είχε ανακοινώσει το νέο της εγκυμοσύνης της.

Η Super Kiki μιλά για τα ναρκωτικά, την κατάθλιψη και την φυλακή και γίνεται το ζωντανό παράδειγμα της ανθρώπινης δύναμης

Super Κική – Αποβολή: Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Καλησπέρα σε όλους. Αρχικά να ενημερώσω ότι απέβαλα! Και το περίμενα να σας πω την αλήθεια διότι πίσω από μια κάμερα εδώ και μήνες περνάω μαρτυρικά. Άπειρες κρίσεις πανικού και άγχους, πολύς φόβος και πολλά τέρατα που έπρεπε να παλέψω. Και παλεύω ακόμα. Παρ’ όλα αυτά για να μπορέσω να επιβιώσω και να μη χαθώ εντελώς, αυτό που με παρηγορεί είναι η φράση “κάθε εμπόδιο για καλό”.

Και ελπίζω πως δεν ήταν η ώρα μου όπως και για πολλές κοπέλες που τους έχει συμβεί το ίδιο. Δε θα ήθελα καθόλου να συζητήσω ξανά γι’ αυτό, αν θέλετε να με βοηθήσετε μη μου ξαναπείτε γι’ αυτό, θα κάνω ένα διάλλειμα και θα αφοσιωθώ για λίγο σε μένα. Θα κάνω διακοπές γιατί τις χρειάζομαι και θα συνεχίσω τη ζωή μου όπως μου αξίζει. Ίσως μια μέρα καταφέρω να πω τι βιώνω τόσο καιρό αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη.

Φίλοι και γνωστοί θα σας παρακαλούσα να μην ασχοληθείτε καθόλου με το γεγονός. Θα μου έκανε πολύ καλό να περάσει στο ντούκου και να το συζητάω μόνο με την ψυχολόγο μου» έγραψε η Super Κική.

Πώς το «Cancel Ιnfluencers» και τα «hate σχόλια» μας αποπροσανατολίζουν απ’ την ουσία

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Απέβαλε η Super Κική – Το μήνυμα που έστειλε από το Instagram της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα